• Nöjda gäster sedan 2006
 • Engagerade rese experter
 • Noga testade kvalitetsresor
 • Noga utvalda lokala guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistans under resan
 • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanResor till Ost- och SydostasienVietnamIndokinas höjdpunkter i Vietnam, Laos & Kambodja
17 dagar

Indokinas höjdpunkter i Vietnam, Laos & Kambodja

Upplev Indokinas största juveler under en klassisk resa till Vietnam, Laos och Kambodja. UNESCO-platserna radar upp sig och du avslutar i den charmiga kuststaden Hoi An.

Vi stödjer hållbar utveckling. För varje resa du köper hos oss, planterar vi 10 träd. Läs mer om vårt projekt för hållbar utveckling här.

Indokinas höjdpunkter i Vietnam, Laos & Kambodja Indokinas höjdpunkter i Vietnam, Laos & Kambodja
17 dagar

Indokinas höjdpunkter i Vietnam, Laos & Kambodja

Upplev Indokinas största juveler under en klassisk resa till Vietnam, Laos och Kambodja. UNESCO-platserna radar upp sig och du avslutar i den charmiga kuststaden Hoi An.

Vi stödjer hållbar utveckling. För varje resa du köper hos oss, planterar vi 10 träd. Läs mer om vårt projekt för hållbar utveckling här.

Vad ingår i priset?
Följande ingår i resan
 • Flygresa från Sverige till Siem Reap och tillbaka från Da Nang
 • Flygresa Siem Reap – Luang Prabang – Hanoi
 • 12 nätter på 3-stjärniga hotell
 • 1 natt på 4-stjärnig minikryssning på fartyget Emeraude i Ha Long-bukten
 • 1 natt i sovkupé med 4 bäddar på tåget Livitrans från Hanoi till Da Nang
 • 14 x frukost (dag 3–16)
 • 3 x lunch (dag 6, 9 och 11)
 • 1 middag (dag 11)
 • Lokal engelsktalande guide på transfer och utflykter
 • Färd i bil, minibuss eller buss med aircondition
 • Alla nämnda transfers och utflykter sker i internationella grupper på 1-14 personer och endast med Asiatours egna gäster
 • Möjlighet för extra nätter i Hoi An och förlängning av resan på ön Phu Quoc, i kungastaden Hué eller i Ho Chi Minh-staden (f.d. Saigon)
 • Bemannad nödtelefon hela dygnet under hela resan
 • Avresegaranti – resan genomförs oberoende av antalet deltagare

Omfattande utflyktspaket:

 • Tempelkomplexet Angkor Wat och solnedgång över Angkor i Kambodja
 • Ruinstaden Angkor Thom med templen Bayon, Phimeanakas och Ta Prohm samt Elefantterrassen
 • Sightseeing i Luang Prabang i Laos med templen Wat Xieng Thong och Wat Mai, kungapalatset och berget Phousi
 • Kuang Si-vattenfallen och björnreservatet omgivet av frodig tropisk djungel vid Luang Prabang
 • Sightseeing i Hanoi med Ho Chi Minh-mausoleet, det kejserliga citadellet Thang Long, Litteraturens tempel, Long Bien-bron över Röda floden, tur med cykeltaxi i det gamla kvarteret och Hoan Kiem-sjön
 • Minikryssning i Ha Long-bukten
 • Inträde och avgifter till ovan nämnda sevärdheter

Kortfattat om resan

Resan startar i Siem Reap i Kambodja, där en av världens allra största sevärdheter, det imponerande tempelkomplexet Angkor Wat och ruinstaden Angkor, slår de flesta med häpnad.

Därefter väntar dig en av Indokinas allra vackraste städer, Luang Prabang, där du hittar Laos själ. Staden bjuder på några av Indokinas finaste tempel och omges av en betagande natur med skogsklädda berg, vattenfall och grottor.

Vietnams stämningsfulla huvudstad Hanoi välkomnar dig med myllrande skotrar, det gamla kvarteret med spännande små butiker och det franska kvarteret med kolonialbyggnader. Den vackra Hoan Kiem-sjön med den karaktäristiska röda bron tronar som en oas i hjärtat av staden. Du kan bland annat se fram emot det kejserliga citadellet Thang Long, Litteraturens tempel, den historiska Long Bien-bron och en tur med cykeltaxi i det gamla kvarteret.

Ett enastående natursceneri väntar dig under en 2-dagars minikryssning i Ha Long-bukten bland tusentals grönklädda kalkstensklippor, som skjuter upp ur havet.

Du avslutar turen i den charmiga kuststaden Hoi An, som de flesta faller pladask för. Staden är främst känd för sin arkitektur och silkesproduktion, sina fantastiska skräddare och den gamla stadsdelen, där färgrika lanternor, japanska hus, kinesiska tempel och franska, gula köpmanshus präglar gatubilden.

Välj denna resa eftersom...

 • Se fram emot en klassisk rundresa med stora sevärdheter och vackra naturscenerier, där du märker skillnaderna i de tre länderna i Franska Indokina: Vietnam, Laos och Kambodja
 • Upplev fem UNESCO-platser med bland annat det imponerande tempelkomplexet i Angkor Wat, Laos själ vid Mekongfloden i vackra Luang Prabang, den ikoniska Ha Long-bukten och charmiga Hoi An
 • Du får den perfekta kombinationen av dagar med fullt utflyktsprogram och dagar, då du fritt kan välja om du vill utforska platsen på egen hand eller köpa tilläggsutflykter
 • Förläng resan med solsemester på den exotiska ön Phu Quoc, i kejsarstaden Huê eller i den pulserande metropolen Ho Chi Minh-staden (f.d. Saigon)

Våra priser inkluderar alltid

 • Alla flyg – både internationella och inrikes
 • All transfer på resmålet
 • Alla schemalagda utflykter och aktiviteter
 • Alla övernattningar
Se alla bilder
Bilder
Detaljerat dagsprogram
Dag 1: Avresa från den valda flygplatsen

I dag flyger du mot Siem Reap i Kambodja med mellanlandning(ar) på vägen.

Dag 2: Ankomst till Siem Reap

Vid ankomst på flygplatsen i Siem Reap går du genom tullen och visar ditt e-visum, som du har skaffat dig elektroniskt hemifrån. Detta för att ta dig genom tullen så snabbt som möjligt.

När du har hämtat upp ditt bagage går du ut i ankomsthallen, där en guide mottar dig med ditt namn på en Asiatours-skylt. Efter en kort, cirka 15 minuter, resa till ditt hotell har du tid att vila upp dig efter flygresan. Resten av dagen tillbringar du som du vill.

Siem Reap är en tillbakalutad och trivsam stad, som bjuder in till avkopplande promenader i det franska kvarteret eller under skuggan av träden längs Siem Reap-floden. Här finns små butiker, kaféer och flera marknader. På kvällarna är det liv och fest på Pub Street, som med alla sina restauranger och barer är den naturliga samlingspunkten. I det lugna området längs floden hittar du några riktigt bra restauranger.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 3: Heldagssightseeing med Angkor Wat och Angkor Thom vid Siem Reap

I dag väntar dig en av resans absoluta höjdpunkter och ett av världens stora underverk, nämligen de storslagna tempelkomplexen vid Angkor Wat och vid ruinstaden Angkor Thom som står med på UNESCOS världsarvslista.

Du blir hämtad på hotellet och åker med guiden 5 kilometer utanför Siem Reap, där sevärdheterna finns. Tempelområdet är tämligen stort så bilen följer med hela dagen och kör dig de längre sträckorna mellan platserna, men du kliver av tillsammans med guiden för att uppleva sevärdheterna till fots.

Ruinstaden och templen ligger vackert till i ett område omgivet av djungel och en vallgrav. Här är det fridfullt och det råder en särskilt högstämd stämning. Det är som att träda in i en helt annan värld.

Du startar vid den 12 kilometer långa stadsmuren vid Angkor Thoms vackra södra port och vallgrav, där det alltid är härligt grönt – även under torrperioden. Angkor Thom betyder “den stora staden” och var khmerrikets största stad. Muren byggdes i slutet av 1100-talet. Nästa stopp är vid ett av huvudtemplen, Bayon, där en imponerande syn väntar dig med ett otal leende Buddha-ansikten. Vidare till den 350 meter långa Elefantterrassen, där du enkelt kan föreställa dig hur kungen stod och såg ut över sina trupper och njöt av olika ceremonier och föreställningar. Elegantterrassens namn hänvisar till de många elefanterna som har mejslats ut i sandstenen. Därefter fortsätter du till kungens privata tempel, det pyramidformade Phimeanakas, som betyder “gudarnas himmelska palats”. Till slut besöker du det berömda och enastående Ta Prohm-templet, som är helt unikt då stora, vackra träd har slagit rot mitt i tempelbyggnaderna så att de ser ut att ha smält samman.

För att undvika den varmaste tiden på dagen körs du sedan tillbaka till Siem Reap för en lunchpaus. Efter en välbehövlig vila är det dags att utforska ett av världens största religiösa monument och det bäst bevarade templet i Kambodja, nämligen Angkor Wat. De flesta slås av häpnad över detta spektakulära tempel, som reser sig i tre nivåer och kröns av de fem tornen, som är formade som lotusblommans knoppar. På templets innergård och i de välvda gångarna kan du beundra de oändliga friserna och fantastiska utmejslingarna. Från templets översta nivå har du en fantastisk utsikt över området. I solnedgången över ett av templen i Angkor kan du smälta dagens alla fantastiska intryck, som du sent kommer att glömma.

Övernattning:
Dag 4: Tillbringa dagen i Siem Reap som du vill

I dag finns det inget planerat program så det står dig fritt fram att koppla av vid poolen, gå på upptäcktsfärd i staden på egen hand eller välja en av våra tilläggsutflykter.

Staden Siem Reap och dess omgivningar har massor av upplevelser att bjuda på. Du kan strosa runt i det franska kvarteret och ner längs floden för att därefter besöka den närliggande gamla marknaden Psaar Chaa. På sidgatorna och längs floden kan du stöta på små tempel med guldtak och vackra trädgårdar. En tur förbi Royal Gardens, som är en fin liten park som ligger direkt ovanför det kungliga residenset i staden, kan också rekommenderas. Vila dig lite på ett av de många trivsamma kaféerna eller en av de mysiga restaurangerna och betrakta livet i staden.

Dag 5: Siem Reap – Luang Prabang

Tidigt på eftermiddagen hämtas du på hotellet och körs till flygplatsen i Siem Reap, varifrån du reser till Luang Prabang i Laos.

Vid ankomst i Luang Prabang går du igenom passkontrollen, där du får ditt turistvisum. Härefter hämtar du ditt bagage och går ut i ankomsthallen, där en guide mottar dig med ditt namn på en Asiatours-skylt. Efter en bilresa på cirka 15 minuter in till Luang Prabang tillbringar du resten av dagen som du vill.

Luang Prabang är en av Indokinas allra vackraste pärlor och står även med på UNESCOS världsarvslista.

Stadskärnan ligger på en halvö där de två floderna Mekong och Nam Khan möts och omges av en imponerande natur med skogsklädda berg, vattenfall och grottor. Det frodiga och gröna går igen överallt i staden mellan fina tempel och små trivsamma och lugna gator.

Den tidigare kungliga huvudstaden Luang Prabang är inbegreppet av Laos hjärta och själ med sin unika mosaik av traditionell laotisk kultur och den franska kolonialtidens vackra byggnader.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 6: Heldagssightseeing i Luang Prabang med besök vid Kuang Si-vattenfallen

Denna morgon och förmiddag startar du med ett besök vid ett av Luang Prabangs största och mest dekorativa tempel, Wat Xieng Thong. Templet, som även kallas “det gyllene klostret”, pryds av sirlig guldbelagd mosaik och det karaktäristiska taket, vars olika lager på lager svävar tätt över marken. Det är ett praktexemplar på den klassiska Luang Prabang-stilen från 1500-talet. Tidigare var det här kröningen av den nya kungen hölls. I dag är det samlingsplatsen under de årligen återkommande och stora festligheterna.

Turen fortsätter sedan till ett annat av Luang Prabangs viktigaste tempel, Wat Mai, som tidigare var kungafamiljens tempel och residens för den högsta buddhistiska dignitären, Pra Sangkharat. Den guldbelagda fasaden välkomnar dig och i templets inre strålar de guldbelagda pelarna med sirliga utmejslingar ikapp med de gyllene buddhorna. Här råder en helt majestätisk stämning.

Mitt emot Wat Mai midt i Luang Prabang och omgivet av fina trädgårdar väntar ett besök i det före detta kungapalatset, som byggdes 1904 under kolonialtiden till den dåvarande kungen Sisavang Vong. Palatset är i dag omgjort till nationalmuseum, där du kan se de välbevarade kungliga gemaken med sällsynta religiösa och kulturella föremål. Här kan du föreställa dig hur livet levdes på de bonade golven.

Efter den kungliga glamouren går turen vidare uppför 328 trappsteg till den högsta punkten vid staden på berget Phousi. På vägen upp passerar du små tempel och Buddha-statyer, där du kan stanna upp och hämta andan. Dina ansträngningar belönas till fullo när du står på toppen med en pittoresk panoramautsikt över vackra Luang Prabang med floder, tempel och frodiga landskap med berg i bakgrunden.

Efter en härlig lunch och en kort åktur 30 kilometer söder om Luang Prabang lockar kanske ett uppfriskande bad vid Kuang Si-vattenfallen? Omgivna av frodig tropisk djungel faller Kuang Si-vattenfallen i kaskader över tre nivåer nedför en brant sluttning. Det längsta fallet är på 60 meter och på den lägsta nivån kan du svalka dig i de lugna poolerna med turkosblått vatten.

Dagen avslutas med ett besök i det närliggande björnreservatet Sun Bear Reserve. Reservatet drivs av organisationen Free The Bears och är en fristad för den utrotningshotade svartbjörnen, vars galla är eftertraktad för framställning av medicin. Här väntar en spännande insikt i centrets arbete med de vackra björnarna.

Övernattning:
Dag 7: Tillbringa dagen i Luang Prabang som du vill

Du tillbringar dagen som du vill och kan njuta av Luang Prabangs många härligheter och mystik, eller välja en av våra tilläggsutflykter.

Tidigt varje morgon utspelar sig en helt unik scen i Luang Prabang, då mer än 300 munkar långsamt vandrar genom stadens gator för att samla allmosor. Alla familjer skickar ut en representant som lägger mat och dryck i munkarnas insamlingskärl. Det är svårt att inte bli berörd av den respektfulla stillhet och stora värdighet som de genomför denna dagliga ritual med.

Gå inte miste om Luang Prabangs färgrika och livliga nattmarknad, som är en av Sydostasiens bästa och öppen varje kväll från kl. 17.00 till kl. 23.00.

Dag 8: Luang Prabang – Hanoi

I dag är det dags att ta farväl av charmiga Luang Prabang. Tidigt på eftermiddagen hämtas du på hotellet och körs till flygplatsen, varifrån du reser till Vietnams huvudstad Hanoi. När du anländer till flygplatsen i Hanoi går du igenom passkontrollen och hämtar sedan ditt bagage. I ankomsthallen väntar guiden med en Asiatours-skylt. Guiden kör dig till ditt hotell. Resten av dagen tillbringar du som du vill.

Hanoi är stämningsfull med myllrande skotrar, cykeltaxi, det gamla kvarteret med små spännande butiker, det franska kvarteret med kolonialbyggnader och fridfulla parker. Den vackra Hoan Kiem-sjön med den karaktäristiska röda bron vilar som en oas i hjärtat av staden.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 9: Heldagssightseeing i Hanoi

Dagens sightseeing bjuder på en upplevelserik dag för alla sinnen i Hanoi.

Guiden hämtar dig på hotellet och turen inleds med ett besök på en av Hanois största attraktioner, Ho Chi Minh-mausoleet, som ligger på Ba Dinh-platsen. Här vilar den ikoniska landsfadern Ho Chi Minh, som ledde Vietnams frihetskamp mot de franska kolonisatörerna. Mausoleet byggdes 1973 i samma stil som Lenins mausoleum i Ryssland.

Därefter fortsätter du till det kejserliga citadellet Thang Long, som 2010 togs upp på UNESCOS världsarvslista. I mer än 1 000 år var citadellet politiskt maktcentrum och än i dag försiggår det forskning och utgrävningar på platsen. Efter en utsökt vietnamesisk lunch väntar en av Hanois mest pittoreska och välbevarade byggnader, Litteraturens tempel, som är ett praktexempel på den traditionella vietnamesiska arkitekturen. Det byggdes som universitet år 1070 och här utbildades landets maktfulla ämbetsmän, mandarinerna, i enlighet med Konfucius lära. Området omfattar även olika gårdar med vackra arkitektritade trädgårdar, där de studerande kunde koppla av.

Därefter ser du den historiskt viktiga Long Bien-bron över Röda floden. Bron byggdes av den franska kolonialmakten och stod färdig 1903 som en strategiskt viktig punkt för säkring av kontrollen över norra Vietnam. I dag myllrar cyklister, skotrar och gående över bron, som fortfarande spelar en roll i huvudstadens självbild och ofta nämns i sånger och dikter.

Det har blivit dags att luta dig tillbaka, vila benen lite och njuta av Hanoi från en cykeltaxi, som tar dig på en halvtimmes tur runt i det gamla kvarteret. Här köper lokalborna allt från nudlar till Buddha-statyer. De 36 små gatorna har fått sina namn efter vad som säljs i gatans butiker (Tenngatan, Bambugatan osv.). Dagen avslutas sent på eftermiddagen med en kopp vietnamesiskt kaffe och utsikt över Hoan Kiem-sjön.

Övernattning:
Dag 10: Tillbringa dagen i Hanoi som du vill

Det står dig fritt utforska Hanoi på egen hand eller välja en av våra tilläggsutflykter.

Det finns massor att göra i den pulserande huvudstaden. Du kan enkelt tillbringa flera timmar i det charmiga gamla kvarteret vid Hoan Kiem-sjön, där du hittar gamla kolonialbyggnader, ett stort urval av butiker, restauranger, kaféer och konstgallerier.

Dag 11: Hanoi – minikryssning i Ha Long-bukten

Tidigt på morgonen går resan på några få timmar ut till den ikoniska Ha Long-bukten, där hundratals grönklädda kalkstensklippor skjuter upp ur havet, vars färg växlar från djupblå till jadegrön under året. Det enastående sceneriet på 1 500 kvadratkilometer står i dag med på UNESCOS världsarvslista och grundstenarna lades för mer än 300 miljoner år sedan.

Efter incheckning på det lilla kryssningsfartyget kan du njuta av en välkomstdrink och en utsökt lunch på soldäcket. Fartyget sätter kursen ut i det förtrollande landskapet bland de tusentals öarna, varav de flesta är obebodda. Det stannar vid en av buktens största och vackraste grottor, Sung Sot. På kvällen har du möjlighet att närvara vid och/eller delta i en demonstration av vietnamesisk matlagning, eller också kan du fiska bläckfisk. Avrunda dagen på soldäcket och njut åsynen av solnedgångens många färger.

OBS! Vid dåligt väder och storm förbehåller sig myndigheterna i Vietnam rätten att stänga av Ha long-bukten för segling av säkerhetsskäl. Detta sker några få gånger om året. I sådana fall kommer minikryssningen att ersättas med hotellvistelse och en utflykt i Hanoi.

Dag 12: Minikryssning i Ha Long-bukten – Hanoi – nattåg till Da Nang

Börja dagen med ett uppfriskande dopp i Ha Long-bukten, eller bara njut av soluppgången från fartygets praktfulla soldäck. Frukost serveras när båten långsamt påbörjar resan tillbaka mot hamnen. Längs vägen besöker ni antingen vid ön Ti Top (på sommaren), där du kan bada eller vandra, eller en pärlfarm (på vintern). Sent på förmiddagen går du i land och körs tillbaka till Hanoi. Där har du ett par timmar på egen hand innan du eskorteras till tåget som tar dig till Da Nang. Nattåget avgår från Hanoi kl. 19.00 och anländer i Da Nang kl. 11.00 nästa dag.

Mot en tilläggsavgift finns det möjlighet att flyga från Hanoi till Da Nang i stället för att åka med nattåget. I det här erbjudandet ingår en extra övernattning i Hoi An.

Dag 13: Da Nang – Hoi An

Du vaknar till en vacker utsikt när tåget kör längs kusten. Här kan du se ut över de gröna bergen och det vackra blå havet.

Vid ankomst till tågstationen i Da Nang sent på förmiddagen möts du av en guide, som kör dig till hotellet i Hoi An. Resten av dagen tillbringar du som du vill.

De flesta faller pladask för den charmiga och färgstrålande kuststaden Hoi An, som främst är känd för sin arkitektur och silkesproduktion, sina fantastiska skräddare och den gamla stadsdelen, som har gjort att staden står med på UNESCOS världsarvslista.

Mitt i den gamla stadsdelen flyter floden Thu Bon. Går du längre bort från floden hamnar du i en labyrint av mysiga gator. Överallt kan du uppleva hur de tidigare kolonialmakterna har satt sin prägel på stadsdelen. Stadsbilden präglas av färgglada lanternor, japanska hus, kinesiska tempel och franska, gula köpmannahus. Butiker, gatukök, kaféer och restauranger ligger likt pärlor på ett band och här kan du enkelt fördriva flera timmar. Även om det är livligt på gatorna och många turister naturligt strömmar hit, råder det en lugn stämning och stadsdelen har behållit sin äkthet och charm.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 14-15: Tillbringa dagen i Hoi An som du vill

Det finns inget fastlagt program så det står dig fritt att utforska staden på egen hand, ta en tur ut till en av de närliggande stränderna eller välja en av våra spännande tilläggsutflykter.

Dag 16: Hemresan börjar

Du hämtas upp på hotellet och körs till flygplatsen i Da Nang, varifrån du flyger hemåt med mellanlandning(ar) på vägen. Om du vill förlänga din resa med solsemester på den exotiska ön Phu Quoc, den pulserande metropolen Ho Chi Minh-staden (f.d. Saigon) eller kejsarstaden Huê så fortsätter du till vald destination.

Dag 17: Hemkomst

Du landar i Sverige efter en oförglömlig semester.

Kombinera med
Välj mellan möjligheterna härunder
Kejsarstaden Hué, 3 nätter

Knappt 3 timmars bilresa norr om Hoi An kan du uppleva Vietnams sista kejserliga huvudstad, Hué, som var hem åt kejsardynastin Nguyen mellan 1802 och 1945. Trots att många av stadens byggnader skadades av bomber under Vietnamkriget kan man insupa stämningen av det förflutnas prakt. De byggnader som finns kvar har restaurerats och hela staden står med på UNESCOS världsarvslista.

Huvudattraktionerna är det stora, vackra citadellet och de imponerande kejsargravarna. Citadellet byggdes på 1800-talet med den Förbjudna staden i Beijing som förebild och ligger på den norra sidan av Huong Song-floden, som även kallas ”Parfymfloden” (Perfume River). Floden har fått sitt namn efter den parfymliknande arom, som uppstår när orkidéerna på hösten faller i vattnet och förs med strömmen genom staden. På den flera kilometer långa sträckan längs floden reser sig de flesta av kejsargravarna med olika storslagna monument – ett för varje avliden kejsare.

Se fram emot att smaka på det lokala traditionella köket i Hué som av vietnameserna anses vara det bästa i landet. Här lägger man särskild vikt på en estetisk och harmonisk presentation av maten med dekorationer och färger som skapar ett gastronomiskt konstverk.

Förlängningen inkluderar 3 nätters vistelse på hotell inkl. frukost, transfer mellan Hoi An och Hué, samt transfer till flygplatsen i Hué eller Da Nang.

Förlängning med solsemester på ön Phu Quoc, 3 nätter

Phu Quoc är Vietnams största ö och den ligger vid Vietnams västkust, i Siambuktens varma vatten. Ön har vackra, palmklädda gyllene sandstränder och täta, gröna skogar mitt på ön. Vattnet runt ön är kristallklart och ger stora möjligheter för att kunna bada i lugnt vatten. Vid An Thoi-öarna är det möjligt att dyka och snorkla i vackra korallrev. Den bästa tiden att besöka ön är från november till april.

Förlängningen inkluderar 3 nätter på hotell inkl. frukost, flyg till Phu Quoc samt transfer mellan flygplatsen och hotellet på Phu Quoc.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Ho Chi Minh City (f.d. Saigon), 3 nätter

Upplev den pulserande storstaden Ho Chi Minh-staden (f.d. Saigon), där du möter en spännande blandning av både det moderna och det gamla med vackra kolonialtidsbyggnader flankerade av skyskrapornas skinande fasader, fina tempel och exotiska marknader. Se fram emot höjdpunkter som Notre Dame-katedralen, det gamla postkontoret designat av den berömda franska arkitekten Gustav Eiffel, Återföreningspalatset och stadens China Town. Ho Chi Minh-staden är i dag Vietnams ekonomiska dynamo, vilket tydligt speglas i de många eleganta butikerna, kaféerna och restaurangerna. Till slut är det i denna stad som du på allvar kan känna historiens vingslag från Vietnam-kriget.

Staden är dessutom en bra utgångspunkt för dagsresor till det frodiga Mekongdeltat eller de berömda Cu Chi-tunnlarna.

Förlängningen inkluderar 3 nätter på hotell inkl. frukost, flyg från Da Nang till Ho Chi Minh-staden samt transfer från och till flygplatsen.

Tillägg för enkelrum 6 795 kr
Unika fördelar för grupper från 6 personer – inhämta en offert idag för att se alla fördelar.
När vill du resa?
Avresedatum
Alla visade priser är per person
Resbrev
Berättelser från resenärer
Varför ska man resa med Asiatours.se?
Därför väljer våra kunder oss

Vi finns alltid här för dig

 • Personlig service från reseexperter med förstahandserfarenhet
 • Engagerat bokningsteam som säkerställer en smidig resa
 • Hjälp dygnet runt på resan

100 % smidigt och bekvämt

 • Välplanerade resplaner med noggrant utvalda höjdpunkter
 • Flyg, transfer och boende ingår i alla resor
 • Olika alternativ finns tillgängliga så att du kan skräddarsy din resa
 • Boende på fantastiska platser
 • Noggrant utvalda lokala guider med omfattande kunskap och erfarenhet

Erfarenhet

 • Uppskattas av tusentals nöjda kunder sedan 2006
 • Alla resor testas och kvalitetssäkras av vårt eget team
 • Långvarigt samarbete med ett stort nätverk av partner i Asien

Mest värde för pengarna & heltäckande skydd

 • Vi garanterar de bästa priserna
 • Goda relationer med våra samarbetspartner säkerställer de bästa priserna och den bästa kvaliteten
 • Vi optimerar logistiken och andra processer – du betalar endast för ditt livs semester
 • Medlem av Danmarks Resegarantifond (nr.1778)
 • Medlem av Danmarks Resebyrå Förening
 • Personlig ansvarsförsäkring

Vi använder cookies för att göra vår webbplats mer användarvänlig och relevant för dig, samt för att visa målinriktade annonser. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du detta.

Du kan säga nej tack till cookies genom att klicka här. Vi använder en cookie för att komma ihåg ditt val.

Läs mer här.