• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanUpplev det lokala livet i China town i Ho Chi Mihn
Upplev det lokala livet i China town i Ho Chi Mihn

På en guidad tur får du uppleva det dynamiska Cho Lon-distriktet i Ho Chi Minh, som präglas av den kinesiska kulturen. Du besöker den ikoniska Binh Tay-marknaden, där du får inblick i de lokala vietnamesernas vardag när de säljer frukt och grönsaker på marknaden.

Du besöker en lokal kaffebar och får smaka på den traditionella kaffedrycken, caphe sua da, som består av starkt svart kaffe, kondenserad mjölk och isbitar. Den anses vara en av de läckraste kaffedryckerna i hela Asien.

Som passagerare i en traditionell trehjulig cykeltaxi får du uppleva distriktets gränder och passerar små butiker, där det säljs allt från motorcykeldelar till religiösa antikviteter.

Du får besöka den historiska Cha Tam-kyrkan, ett traditionellt kinesiskt apotek, och sist men inte minst Minh Huong-huset, där ett av de äldsta kinesiska sällskapen i Cho Lon-distriktet håller till.

Utflykten avslutas med en 3-rätters lunch, lagad enligt familjerecept och som serveras i – tro det eller ej – en blomsteraffär. En spännande dag med massor av unika och charmiga intryck.

Vi rekommenderar att du bokar utflykten hemifrån, antingen när du bokar resan eller senast 3 veckor före avresa. Du kan också boka utflykten hos din guide på resmålet med förbehåll för att den kan vara utsåld.

Pris:
Per person:  850 kr
Per barn:  680 kr

Senast sedda resor

Våra mest populära resor
Hit reser andra
Kontakta resekonsulten Mira Lindholm

Skriv till:
info@asiatours.se

Ring till:
08-124 103 68

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Asiatours.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.