• Nöjda gäster sedan 2006
 • Engagerade rese experter
 • Noga testade kvalitetsresor
 • Noga utvalda lokala guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistans under resan
 • Medlem av resegaranti fonden

Resor till Thailand

Thailand är ett drömresmål för alla åldrar.

På din resa till Thailand kan du uppleva kontrastfyllda storstäder, tempel, fantastiska nationalparker och inte minst stränder, som både tillsammans och var för sig kan stjäla ditt hjärta.

Se alla våra resor till Thailand nedan.

Om du har några frågor kan du ringa våra resekonsulter på 08-124 103 68.

Thailand Thailand

Resor till Thailand

Thailand är ett drömresmål för alla åldrar.

På din resa till Thailand kan du uppleva kontrastfyllda storstäder, tempel, fantastiska nationalparker och inte minst stränder, som både tillsammans och var för sig kan stjäla ditt hjärta.

Se alla våra resor till Thailand nedan.

Om du har några frågor kan du ringa våra resekonsulter på 08-124 103 68.

Därför ska du åka på semester till Thailand

Thailand har allt!

Här kan du besöka fascinerande bergsstammar, kontrastfyllda storstäder, fantastiska nationalparker, läcker mat och oändliga, vita sandstränder.

Thailand är ett spännande land och ett av Asiens främsta resmål. Oavsett om du föredrar att besöka storstäder, natur eller solsemester kan du vara säker på att få en semester för livet.

Våra rundresor i Thailand

Våra resor har fokus på olika saker. Till exempel kan du välja vår familjesemester med fokus på barnvänliga aktiviteter, en aktiv semester, en höjdpunktssemester, en resa då du får se det bästa av Thailand eller en öhoppningssemester där du besöker olika Thailändska öar.

Nedan kan du läsa mer om några av de olika höjdpunkter du kan uppleva i Thailand.

Bangkok

Bangkok är Thailands huvudstad och största stad och den kan verkligen få de flesta att tappa andan.

Här kan du besöka stora köpcentrum och arkitektritade skyskrapor som ligger sida vid sida med små butiker och gnistrande tempel. På stadens gator blandar sig doften från de många gatuköken med oset från den täta trafiken samtidigt som många båtar åker på kanalerna och orangeklädda munkar går kors och tvärs bland stressade affärsmän, skolbarn och turister.

I Bangkok hittar du massor av kontraster mellan det gamla och traditionella samt det nya och moderna som tillsammans blir en härlig blandning.

Se till exempel:

 • Kungapalatset Grand Palace, en av Bangkoks största sevärdheter. Palatset blev färdigställt 1782 och var kunglig bostad i 150 år. Inuti palatset finns Thailands heligaste Buddhastaty som är gjord av ett enormt stycke grön jade.
 • I Bang Yai kan du uppleva ett mycket annorlunda Bangkok med smala gator och en trafik väldigt olik den i centrum. Här kan du besöka Bangkoks näst största liggande Buddha i Wat Bang Yai (den största finns i Wat Pho).
 • Det stora nätverket av vattenvägar, eller ”klonger”. Åk i en traditionell thailändsk propellerbåt och upplev Thailand från vattnet. Du kan till exempel se att husen vetter mot vattnet i stället för mot land, något som vittnar om hur viktiga kanalerna är.
 • En av Bangkoks många marknader, där kan du köpa kläder och souvenirer eller äta på gatuköken. Besök till exempel: Chatuchak-marknaden, som har fler än 15 000 stånd och är en av de största helgmarknader i världen, eller en av de många flytande marknader, som av namnet antyder äger rum på vattnet.
 • Väl undangömt på andra sidan Chao Phraya-floden ligger ett av Bangkoks orörda hörn, Bang Kra Jao, som bara kan nås med båt. Här finns grön och vildvuxen natur med bananträd, vattenfall tjocka bambuträd. Åk på en fin cykeltur runt i byarna där du kan möta glada invånare och skymta Bangkoks skyline i bakgrunden.

Chiang Mai

Chiang Mai är Thailands näst största stad och här kan du, trots dess storlek, uppleva en lugn och ytterst charmig stad med en intressant kulturell bakgrund.

Från 1296 till 1768 var Chiang Mai huvudstad i Lannariket som sträckte sig ända till dagens Laos. Än i dag kan du märka av Lannarikets eftermäle, till exempel i den lokala maten.
I och runt om Chiang Mai kan du:

 • Se norra Thailands vackra och heliga tempel Wat Prathat Doi Suthep, som ligger på en bergsida i Doi Pui-nationalparken. Doi Suthep är en vacker, gyllene pagod från 1383 som innehåller reliker från Buddha. Från templet har du en vacker utsikt över Chiang Mai.
 • Lär dig att laga thailändsk mat på Baan Hongnual kocksskola, som har rötter i lannatraditionen. Du lär dig om olika råvaror och kryddor och får självklart själv möjligheten att laga några läckra rätter under kunnig vägledning.
 • Besök en av Chiang Mais många marknader, till exempel Chiang Mais berömda nattmarknad. Här samlas lokalbor och besökare för att handla och äta på ett av de många gatuköken.

Solsemester i Thailand

I den södra Thailand finns det goda möjligheter att avsluta din resa med en solsemester på en av Thailands vackra stränder, antingen på fastlandet eller på en av de fantastiska öarna.

På utvalda resor kan du välja att förlänga din resa med en solsemester i Cha Am eller Khao Lak. Det är dessutom möjligt att välja till en förlängd solsemester på Koh Samui eller i Cha Am, Khao Lak eller Rayong på utvalda resor.

Om du väljer våra öhoppningsresor kommer du till tre av Thailands vackra öar: Koh Lanta, Koh Ngai och Koh Mook, som du kan läsa mer om på tursidan.

Solsemester på Koh Samui

Koh Samui ligger i Thailandviken och är Thailands tredje största ö.

Det är en av landets mest besökta öar. Och det kan man verkligen förstå. Här finns allt du drömmer om på en solsemester: långa, vackra sandstränder, turkosblått vatten och kokospalmer.

Om du behöver en paus från de vackra stränderna kan du besöka några av de intressanta sevärdheterna på Koh Samui, till exempel den 12 meter höga buddhastatyn, Wat Phra Yai, Namuang-vattenfallen, eller en av öns lokala marknader. Dessutom är Koh Samui också känd för sitt mångfaldiga kök, där du kan skämma bort dina smaklökar.

Solsemester i Cha Am

Cha Am är en liten, lugn semesterort söder om Bangkok, i den sydöstra delen av Thailand.

Här kan du njuta av den avslappnade atmosfären på den långa och barnvänliga sandstranden, gå på upptäcktsfärd i de små butikerna eller äta på en av restaurangerna.

Om du vill bort från stranden kan du besöka grekiskt inspirerade Santorini Park, som fungerar som nöjespark och utomhusgalleria. Här kan du se de ikoniska vita husen med blåa luckor som du också kan se på den grekiska ön Santorini.

Solsemester i Khao Lak

Khao Lak ligger norr om Phuket i sydvästra Thailand. Här får du vackert blått vatten på ena sidan och frodig regnskog på den andra.

Khao Lak består av flera sammanhängande strandområden som tillsammans utgör detta semesterparadis. Våra resor går till Nang Thong Beach, som är Khao Laks mest populära område.

Förutom avslappning på stranden kan du också gå på vandringstur i närliggande Khao Lak-Lam Ru-nationalpark, åka på dyk-/snorkeltur vid Similianöarna, som är ett av världens bästa dykställen, eller besöka Khao Sok nationalpark, som har en av världens äldsta regnskogar.

Solsemester i Rayong

Cirka 215 km sydöst om Bangkok ligger Rayong.

I Rayong får du massor av avkoppling på den långa, barnvänliga stranden, Wang Kaew, eller vid hotellets pool med tillhörande sandstrand.

Besök den lilla fiskebyn Ban Phe, där du kan gå längs promenaden, gå på upptäcktsfärd i butikerna eller ta en båt till populära stränder som Koh Mun eller Koh Samet, där det finns goda möjligheter att snorkla.

Andra upplevelser i Thailand

Thailand bjuder på massor av upplevelser utöver de som har nämnts ovan.

I Thailand kan du också uppleva detta:

 • Kwaifloden med omnejd, där övernattar du på ett flytande hotell – ett hotell byggt på timmerflottar på Kwaifloden. Se också Dödens järnväg, som byggdes under andra världskriget och går från Thailand till Myanmar. Det tog 18 månader att bygga den 415 km långa sträckan och fler än 100 000 dog under arbetet. Hellfire Pass var en av sträckans tuffaste passager att bygga.
 • Vandring i djungeln i bergen vid Mae Tang norr om Chiang Mai. Här vandrar du bland annat över mjuka kullar, i tät djungel och i öppen skog. Besök byar med olika etniska minoriteter och lär dig om deras livsstil. En avslutande forsränning på Taengfloden är dessutom en fantastisk upplevelse.
 • Norr om Chiang Mai ligger Chiang Rai, alldeles på gränsen till Myanmar och Laos. Området kallas Gyllene triangeln och tidigare var platsen ett centrum för opiumhandel. Här finns enastående natur med dalar, berg och regnskog samt intressanta byar och ursprungsbefolkning. Besök det heliga, vackra templet Wat Phra Kaew och åk båt på Mekongfloden, som markerar gränsen till Laos.
 • Elephant Care nära Chiang Mai, där du får en inblick i elefanternas vardag. Här blir de intelligenta varelserna väl omhändertagna och ridning och annan underhållning med elefanter är förbjuden.
 • Få inblick i de olika bergsstammarna i den norra Thailand, bland andra Padaung-stammen (Long Neck). Stammen är känd för att kvinnorna har mässingringar runt halsen, vilket ursprungligen var till för att skydda dem mot tigerangrepp.

Få mer information om våra resor

Du kan också läsa mer om de enskilda rundresorna i Thailand genom att klicka på ”Läs mer” högre upp på sidan. Här får du ytterligare information om resans höjdpunkter, dagsprogram, priser och mycket annat.

Har du några frågor?

Du kan läsa mer om det praktiska gällande resor till Thailand på vår sida med praktisk information.

Om du har andra frågor om Thailand eller våra andra resor till Sydostasien, hur du beställer eller något helt annat, så får du gärna kontakta oss.

Vi ser fram emot att hjälpa dig på ditt livs resa!

Asiatours.se – Äventyrliga Rundresor

Vädret i Thailand månad för månad

Thailand ligger i den tropiska klimatzonen med temperaturer på 20–38 grader året runt. Det är ett stort och långsträckt land och du bör därför tänka på att det förekommer stora geografiska klimatskillnader.

På grund av sydvästmonsunen har norra, östra och centrala Thailand tre säsonger medan södra Thailand har två.

Norra Thailand (Chiang Mai – Chiang Rai – Lampang – Den gyllene triangeln)

I norra Thailand ligger bland annat städerna Chiang Mai, Chiang Rai och Lampang samt Den gyllene triangeln, vilket är området där Thailand, Myanmar och Laos gränsar till varandra. Norra Thailand har tre säsonger:

Den varma säsongen varar från slutet av februari till början av maj. Under denna period är det höga temperaturer på dagen med ett mindre fall i nattemperaturen. Det kan förekomma lite regn.

Regnperioden i norra Thailand varar från mitten av maj till mitten av oktober. Under denna period ligger temperaturerna på 20–30 grader och det finns risk för en del regn på grund av sydvästmonsunen.

Den kalla säsongen varar från mitten av oktober till början av februari. Temperaturen är behaglig och ligger på 10–30 grader. Du kan förvänta kyligare temperaturer än resten av året, i synnerhet på nätterna och i de bergrika områdena. Det förekommer väldigt lite regn under den här perioden.

Väderstatistik för Chiang Mai: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Genomsnitlig max. temperatur 30 33 35 37 35 33 32 32 32 31 30 28
Genomsnitlig min. temperatur 15 16 20 23 24 24 24 24 23 22 19 15
Nederbörd i mm 4 9 18 57 162 125 140 217 211 118 54 16
Väderstatistik för Chiang Rai: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Genomsnitlig max. temperatur 29 31 34 35 33 32 31 31 31 31 29 27
Genomsnitlig min. temperatur 13 18 17 21 23 24 23 23 23 21 17 14
Nederbörd i mm 8 14 28 98 213 178 311 358 284 125 59 14
Väderstatistik för Lampang: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Genomsnitlig max. temperatur 32 34 37 38 36 34 33 33 33 32 31 30
Genomsnitlig min. temperatur 15 17 20 23 24 24 24 24 24 22 19 15
Nederbörd i mm 3 9 23 66 160 118 135 186 212 98 30 7

Centrala Thailand (Bangkok – Cha Am – floden Kwai)

I centrala Thailand hittar du Thailands huvudstad, Bangkok, staden Cha Am och floden Kwai. Precis som norra Thailand har centrala Thailand också tre säsonger:

Den varma säsongen varar från slutet av februari till början av maj. Under denna period ligger temperaturen på 25–34 grader, både på dagen och på natten. Det förekommer väldigt lite regn under månaderna mars och april, medan det i maj faller lite mer regn.

Regnperioden varar från mitten av maj till mitten av oktober, med stor risk för regn på grund av monsunen. Regnet i kombination med höga temperaturer på 24–32 grader gör att du kan förvänta en hög luftfuktighet.

Den kalla säsongen varar mellan mitten av oktober till början av februari. Normalt ligger temperaturen på 21–32 grader. På dagen är det relativt höga temperaturer, men det blir kyligare på kvällen och natten.

Väderstatistik för Bangkok JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Genomsnitlig max. temperatur 32 33 34 35 34 33 33 33 32 32 31 31
Genomsnitlig min. temperatur 21 23 25 26 26 26 26 26 25 25 24 21
Nederbörd i mm 13 20 42 91 248 157 175 220 334 292 50 6
Väderstatistik för Cha Am: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Genomsnitlig max. temperatur 30 31 32 34 34 33 33 33 32 31 30 30
Genomsnitlig min. temperatur 22 23 25 26 26 26 26 26 25 25 24 23
Nederbörd i mm 12 15 54 46 109 79 93 71 120 246 101 8
Genomsnitlig havstemperatur 28 28 29 30 30 30 29 29 29 29 29 28
Väderstatistik för Kanchanaburi (River Kwai): JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Genomsnitlig max. temperatur 33 36 37 38 36 35 34 34 34 32 32 31
Genomsnitlig min. temperatur 20 22 24 26 26 26 25 25 25 24 22 20
Nederbörd i mm 4 18 29 79 145 86 103 98 201 209 59 6
Väderstatistik för Phitsanulok: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Genomsnitlig max. temperatur 32 34 36 37 36 34 33 33 33 32 32 31
Genomsnitlig min. temperatur 19 21 24 25 25 25 25 25 25 24 22 19
Nederbörd i mm 4 14 27 56 171 166 179 248 247 263 33 11

Thailands östkust (Trat-provinsen, Rayong och öarna Koh Samet, Koh Chang, Koh Kood och Koh Mak)

På den thailändska östkusten ligger badsemesterorten Rayong, varifrån du enkelt kan ta dig till ön Koh Samet. På östkusten finns även Trat-provinsen med öarna Koh Chang, Koh Kood och Koh Mak. Den thailändska östkusten har tre säsonger:

Den varma säsongen varar från slutet av februari till till början av maj. Under denna period är det höga temperaturer både på dagen och natten och du kan förvänta hög luftfuktighet.

Regnperioden varar från mitten av maj till mitten av oktober, med stor risk för regn på grund av sydvästmonsunen. Temperaturen är stadigt varm med 24–32 grader. Vissa av öarna i området kan vara svårtillgängliga den här tiden på året på grund av monsunregn.

Den kalla säsongen varar från mitten af oktober till början av februari. Perioden är förhållandevis torr med behagliga temperaturer på 20–32 grader. December och januari är de kallaste månaderna.

Väderstatistik för Rayong: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Genomsnitlig max. temperatur 32 33 33 34 34 33 32 32 32 32 33 32
Genomsnitlig min. temperatur 22 25 26 27 27 27 27 26 25 25 23 21
Nederbörd i mm 21 37 70 82 199 165 172 132 255 194 51 6

Södra Thailands östkust (östra sidan av fastlandet samt öarna Koh Samui, Koh Phangan och Koh Tao)

Utanför södra Thailands östkust ligger öarna Koh Samui, Koh Phangan och Koh Tao. De populära badsemesteröarna har två säsonger:

Torrperioden varar mellan januari och september. Denna period har varma temperaturer på 24–32 grader och massor av soltimmar, vilket gör det till den perfekta tiden att besöka denna del av Thailand. Det finns dock risk för periodvis korta och intensiva regnbyar.

Regnperioden varar mellan oktober och december, med stor risk för regn under hela perioden. Temperaturen är stadigt varm med 20–35 grader och du kan därför förvänta hög luftfuktighet.

Väderstatistik för Koh Samui: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Genomsnitlig max. temperatur 28 29 31 32 33 32 32 32 31 30 29 29
Genomsnitlig min. temperatur 24 25 26 26 26 26 25 25 25 24 24 24
Nederbörd i mm 90 30 30 80 160 100 120 100 130 290 430 150
Genomsnitlig havstemperatur 26 27 27 28 28 28 28 28 28 27 27 27
Väderstatistik för Koh Phangan: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Genomsnitlig max. temperatur 29 30 31 32 33 32 32 32 32 31 30 29
Genomsnitlig min. temperatur 24 25 26 26 26 26 25 25 25 25 24 24
Nederbörd i mm 144 33 50 86 158 93 131 106 113 266 527 203
Genomsnitlig havstemperatur 28 28 29 30 30 30 30 30 29 29 29 28
Väderstatistik för Koh Tao: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Genomsnitlig max. temperatur 29 29 30 32 32 31 31 31 31 30 29 29
Genomsnitlig min. temperatur 22 23 24 25 25 24 24 24 24 23 23 22
Nederbörd i mm 123 39 54 85 172 118 146 167 141 275 463 188
Genomsnitlig havstemperatur 28 28 29 30 30 30 29 29 29 29 29 28

Södra Thailands västkust (västra sidan av fastlandet med bland annat Khao Lak, Phuket och Krabi samt öarna Koh Lanta, Koh Ngai, Koh Mook och Koh Kradan)

På södra Thailands västkust hittar du de populära badsemesterområdena Khao Lak, Phuket och Krabi. Utanför kusten ligger öarna Koh Lanta, Koh Ngai, Koh Mook och Koh Kradan. Både fastlandet och öarna har två säsonger:

Torrperioden varar mellan november och mars och bjuder på varma temperaturer mellan 21 och 32 grader, massor av sol och nästan inget regn. Det är den absolut bästa tiden att besöka den här delen av Thailand.

Regnperioden vara mellan april och oktober. Temperaturen är stadigt varm med 20–31 grader. Det är dock hög sannolikhet för nederbörd och öarna kan under denna period vara svårtillgängliga på grund av regn. Om du vill öhoppa under denna period rekommenderar vi därför att du besöker södra Thailands östkust.

Väderstatistik för Khao Lak: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Genomsnitlig max. temperatur 32 34 34 34 33 33 32 32 32 32 32 32
Genomsnitlig min. temperatur 23 23 23 24 25 25 25 25 24 24 23 23
Nederbörd i mm 30 33 79 115 253 238 256 314 347 352 189 67
Genomsnitlig havstemperatur 27 28 28 29 29 29 28 28 28 28 28 27
Väderstatistik för Krabi: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Genomsnitlig max. temperatur 32 34 34 34 33 32 32 32 32 31 31 31
Genomsnitlig min. temperatur 22 25 24 26 26 25 25 25 25 25 24 24
Nederbörd i mm 15 19 48 106 216 215 217 230 281 298 153 60
Genomsnitlig havstemperatur 28 29 29 30 30 30 30 30 29 29 29 29
Väderstatistik för Koh Lanta: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Genomsnitlig max. temperatur 33 34 34 34 32 32 31 31 30 31 31 31
Genomsnitlig min. temperatur 24 24 25 25 25 26 25 26 25 25 24 24
Nederbörd i mm 10 10 30 110 190 180 270 250 380 310 160 40
Genomsnitlig havstemperatur 28 28 29 30 30 29 29 29 29 29 29 28
Väderstatistik för Koh Ngai: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Genomsnitlig max. temperatur 30 31 32 31 30 29 28 28 28 28 28 28
Genomsnitlig min. temperatur 22 22 23 25 25 25 25 25 25 24 23 22
Nederbörd i mm 24 24 54 89 145 137 163 186 194 222 155 64
Genomsnitlig havstemperatur 28 28 29 30 30 29 29 29 29 29 29 29
Väderstatistik för Koh Mook: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Genomsnitlig max. temperatur 30 32 33 33 32 31 30 31 31 30 30 29
Genomsnitlig min. temperatur 24 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 24
Nederbörd i mm 24 24 54 89 145 137 163 186 194 222 155 64
Genomsnitlig havstemperatur 28 28 29 30 30 29 29 29 29 29 29 28
Se ett urval av bilder
Bilder
Resbrev
Berättelser från resenärer
Hur gör du?
Så bokar du din drömresa hos Asiatours.se

Hitta din drömresa på hemsidan

På alla våra resor kan du utforska dagsprogrammet och drömma dig bort med bilder och videoklipp. Du kan läsa mer om övernattning, kombinationsmöjligheter, allt det praktiska och se priser och avresedatum under nästkommande 18 månader.

Har du några frågor eller önskemål?

Du kan alltid ringa eller skriva till oss. Vi svarar på dina frågor, lyssnar på dina önskemål och ger dig ärlig och kompetent rådgivning baserat på mångårig erfarenhet och reseupplevelser i Asien.

Få en offert utan att binda dig

Du får en detaljrik offert på resan som du kan spara, skriva ut eller dela med dina reskamrater. Om du bestämmer dig för att boka resan kan du enkelt göra det direkt via offerten.

Kontakta resekonsulten Mira Lindholm

Skriv till:
info@asiatours.se

Ring till:
08-124 103 68

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Varför ska man resa med Asiatours.se?
Därför väljer våra kunder oss

Vi finns alltid här för dig

 • Personlig service från reseexperter med förstahandserfarenhet
 • Engagerat bokningsteam som säkerställer en smidig resa
 • Hjälp dygnet runt på resan

100 % smidigt och bekvämt

 • Välplanerade resplaner med noggrant utvalda höjdpunkter
 • Flyg, transfer och boende ingår i alla resor
 • Olika alternativ finns tillgängliga så att du kan skräddarsy din resa
 • Boende på fantastiska platser
 • Noggrant utvalda lokala guider med omfattande kunskap och erfarenhet

Erfarenhet

 • Uppskattas av tusentals nöjda kunder sedan 2006
 • Alla resor testas och kvalitetssäkras av vårt eget team
 • Långvarigt samarbete med ett stort nätverk av partner i Asien

Mest värde för pengarna & heltäckande skydd

 • Vi garanterar de bästa priserna
 • Goda relationer med våra samarbetspartner säkerställer de bästa priserna och den bästa kvaliteten
 • Vi optimerar logistiken och andra processer – du betalar endast för ditt livs semester
 • Medlem av Danmarks Resegarantifond (nr.1778)
 • Medlem av Danmarks Resebyrå Förening
 • Personlig ansvarsförsäkring

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Asiatours.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.