• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanThe Sands
The Sands
Khao Lak
Pris för uppgradering, 4 nätter:
Sands Room Per person:  1 120 kr
Family Room Per person:  1 890 kr
Pris för uppgradering, 5 nätter (2 vuxna + 2 barn):
Family Room Per person:  1 625 kr
Pool Access Family Room Per person:  2 015 kr

The Sands är det perfekta hotellet för banfamiljer och det ligger vid Nang Thongs gyllene sandstrand. Bakom hotellet går huvudgatan Phet Kasem, där det finns butiker och restauranger.

Hotellet är indelat i tre delar och har sammanlagt 316 moderna, rymliga och fina rum. Här finns allt du behöver – luftkonditionering, wi-fi, kylskåp, säkerhetsbox, te- och kaffekokare, tv, telefon, dvd-spelare och ett fint badrum med både dusch och badkar samt hårtork, morgonrockar och tofflor. På balkongen finns det bord och stolar, där ni kan sitta och koppla av eller kanske spela kort.

The Sands har en 200 meter lång privat strand, som lockar till simturer i det turkosa havet, lek vid strandkanten och en promenad i den mjuka sanden. Om du tycker mer om att bada i en pool har hotellet inte mindre än nio stycken. En av de nio poolerna har ett mycket barnvänligt vattenland med häftiga aktiviteter. Dessutom har hotellet också en barnklubb med bland annat en lekplats, trampoliner, bollrum, en superhjälte- och prinsesshörna samt en läshörna.

Här har du också stor möjlighet att hålla dig i form, då det finns allt från ett gym till tennisbanor. Här finns också möjlighet att prova på thaiboxning, vattenaerobics och yoga.

På hotellet finns det flera olika barer och restauranger, som serverar thailändska och västerländska rätter samt fisk och skaldjur. Om ni vill lära er att laga de goda thailändska rätterna har hotellet en egen kockskola.

Våra mest populära resor
Hit reser andra
Kontakta resekonsulten Mira Lindholm

Skriv till:
info@asiatours.se

Ring till:
08-124 103 68

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Asiatours.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.