• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanLa Vela
La Vela
Khao Lak
Pris för uppgradering, 4 nätter:
Deluxe Poolside Per person:  1 240 kr
Deluxe Oceanside Per person:  1 960 kr

La Vela är ett fint, modernt och stilfullt hotell, som öppnade i maj 2017. Det är inspirerat av den tropiska naturen, det glittrande havet och det rika kulturarvet från den gamla hamnen Takola.

Hotellet ligger vid den härliga sandstranden Bang Niang, som är en av de mest oförstörda stränderna i Khao Lak. Bakom hotellet går huvudgatan Phet Kasem, där det finns marknader, restauranger och butiker.

La Vela har 181 rymliga rum, som är smakfullt inredda i vackra naturliga färger. I rummen finns allt du behöver – wi-fi, luftkonditionering, säkerhetsbox, kylskåp, tv, telefon, te- och kaffekokare samt ett fint badrum med separat dusch och badkar, morgonrock, tofflor och hårtork. På den härliga balkongen kan du koppla av och njuta av omgivningarna.

Bland hotellets faciliteter finns ett spa, tre pooler med solstolar och parasoller samt ett gym för dem som vill hålla sig i form. Om du reser med barn finns det både en barnklubb och separat barnpool med rutschbana.

Hotellet har dessutom ett café, en bar och restauranger. På ”Spices Restaurant” väntar en härlig frukostbuffé och på ”Kokulo Beach Club” serveras goda rätter både till lunch och middag. Här kan du också njuta av en drink i solnedgången och se solen försvinna i horisonten.

Våra mest populära resor
Hit reser andra
Kontakta resekonsulten Mira Lindholm

Skriv till:
info@asiatours.se

Ring till:
08-124 103 68

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Asiatours.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.