• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanKhao Sok nationalpark
Khao Sok nationalpark

Berg, vackra grottor, vattenfall och kalkstensberg som reser sig lodrätt ur den frodiga regnskogen – landskapet i Khao Sok är minst sagt fantastiskt!

Tidigt på morgonen blir ni hämtade på hotellet och skjutsade till Khao Sok nationalpark. Färden tar 2–3 timmar. Det görs dock flera stopp längs vägen så att ni kan sträcka på benen.

Ni anländer till den smaragdgröna sjön Cheow Larn, där kalkstensbergen ligger utspridda i och runt sjön. Utsikten över sjön är imponerande och ger en försmak på de naturupplevelser ni har framför er. Vid sjön väntar en traditionell longtailbåt, och ni åker till utgångspunkten för dagens vandringstur som tar 1–2 timmar. Ni vandrar djupt in i djungeln med en lokal, erfaren ranger som berättar om regnskogen och dess djurliv. Längs vägen får ni också se droppstensgrottor med både stalaktiter och stalagmiter. För att fylla på energin avnjuter ni en härlig lunch på en restaurang mitt i sjön. Efter lunchen har du tid att vila på maten, ta en simtur i sjöns klara vatten eller bara njuta av de vackra omgivningarna. På eftermiddagen går turen tillbaka till sjöns strand och ni åker tillbaka till Khao Lak.

Vi rekommenderar att du tar med dig bra promenadskor, löst sittande, bekväma kläder, myggsprej samt badkläder och handduk.

Längd: Heldagsutflykt

Sker varje tisdag, fredag och söndag.

Pris:
Per vuxen Per person:  1 245 kr
Per barn Per person:  915 kr
Våra mest populära resor
Hit reser andra
Kontakta resekonsulten Mira Lindholm

Skriv till:
info@asiatours.se

Ring till:
08-124 103 68

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Asiatours.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.