• Nöjda gäster sedan 2006
 • Engagerade rese experter
 • Noga testade kvalitetsresor
 • Noga utvalda lokala guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistans under resan
 • Medlem av resegaranti fonden
13 dagar

Sri Lankas höjdpunkter

Stå på 200 meters höjd och njut av utsikten från Lejonklippan i Sigiriya, förtrollas av det vackra, frodiga höglandet och upplev landets enastående djurliv under en jeepsafari i Yala nationalpark.

Vi stödjer hållbar utveckling. För varje resa du köper hos oss, planterar vi 10 träd. Läs mer om vårt projekt för hållbar utveckling här.

Sri Lankas höjdpunkter Sri Lankas höjdpunkter
13 dagar

Sri Lankas höjdpunkter

Stå på 200 meters höjd och njut av utsikten från Lejonklippan i Sigiriya, förtrollas av det vackra, frodiga höglandet och upplev landets enastående djurliv under en jeepsafari i Yala nationalpark.

Vi stödjer hållbar utveckling. För varje resa du köper hos oss, planterar vi 10 träd. Läs mer om vårt projekt för hållbar utveckling här.

Vad ingår i priset?
Följande ingår i resan
 • Flygresa från Sverige till Colombo t/r
 • Tågresa från Nanu Oya till Ella
 • 10 nätter på trestjärniga hotell
 • 10 x frukost (dag 3-12)
 • Lokal engelsktalande guide/chaufför på transfer och utflykter
 • Färd i bil eller minibuss med aircondition
 • Alla nämnda transfers och utflykter sker i internationella grupper på 1-14 personer och endast med Asiatours egna gäster
 • Bemannad nödtelefon hela dygnet under hela resan
 • Avresegaranti – resan genomförs oberoende av antalet deltagare

Omfattande utflyktspaket:

 • Lejonklippan i Sigiriya
 • Grottemplen i Dambulla
 • Kryddträdgård i Matale
 • Giragama tefabrik i Kandy
 • Tågresa från Nanu Oya till Ella
 • Ravana vattenfall i Ella
 • Pilgrimsbyn Kataragama
 • Safari i Yala nationalpark
 • Inträde och avgifter till ovan nämnda sevärdheter

Kortfattat om resan

Den pärlformade ön Sri Lanka har en vänlig befolkning, otroligt vacker natur, en spännande historia och ett exotiskt djurliv – alla ingredienser för en perfekt resa.

Resan inleds med en natt i semesterorten Negombo, där du kan koppla av efter den långa flygresan och vänja dig vid de varmare temperaturerna innan rundresan startar på allvar.

Dagen efter körs du till Sri Lankas gamla huvudstad Sigiriya. Här väntar landets ikoniska kännetecken, den 200 meter höga Lejonklippan. Från toppen har du en formidabel utsikt över ruinerna av det gamla kungapalatset och det frodiga landskapet med sjöar och djungel.

Efter ett par dagar i Sigiriya fortsätter du mot staden Kandy, som är ännu en av Sri Lankas tidigare huvudstäder. På vägen besöker du de imponerande grottorna i Dambulla och Matales vackra kryddträdgårdar.

Kandy ligger i det centrala höglandet och sägs vara Sri Lankas kulturella högborg. Mitt i staden ligger den vackra sjön Kandy Lake och landets heligaste tempel, Tandtemplet, där en av Buddhas tänder förvaras. Kandy omges av gröna teplantager och du ska göra ett spännande besök på en tefabrik, där du upplever hela framställningsprocessen av landets berömda ceylonte.

Från Kandy körs du till Nanu Oya, varifrån du ger dig ut på en oförglömlig tågresa genom det vackra, gröna höglandet. Slutstationen är den lilla pärlan Ella, som ligger otroligt vackert omgiven av grönklädda berg, vackra teplantager, forsande vattenfall och Ella Gap.

Resan avslutas i Yala med en spännande safari i Yala nationalpark, där du har möjlighet att uppleva Sri Lankas vilda och rika djurliv med både elefanter, fåglar, björnar, krokodiler och leoparder.

Du kan välja att förlänga resan med en härlig och avkopplande solsemester.

Välj denna resa eftersom...

 • Sri Lanka är ett av Asiens mest vackra och fotogeniska länder med sina förtrollande landskap, sitt exotiska djurliv, sina unika UNESCO-platser och inte minst invånarnas många, breda leenden
 • Se fram emot tågresan genom det paradisiska höglandet till pärlan Ella och upplev elefanter, björnar och leoparder under en spännande jeepsafari i Yala nationalpark
 • Bestig den 200 meter höga Sigiriyaklippan, gå på upptäcktsfärd i Dambullas fascinerande grottempel och njut av den vackert belägna staden Kandy – allihop på UNESCOS världsarvslista
 • Förläng resan med en härlig solsemester i Sri Lanka eller på Maldivernas kritvita stränder

Våra priser inkluderar alltid

 • Alla flyg – både internationella och inrikes
 • All transfer på resmålet
 • Alla schemalagda utflykter och aktiviteter
 • Alla övernattningar
Se alla bilder
Bilder
Detaljerat dagsprogram
Dag 1: Avresa från Sverige

I dag är det avresa från din valda flygplats och du flyger mot den droppformade ön Sri Lanka, i den Indiska oceanen, med mellanlandning(ar) på vägen.

Dag 2: Ankomst till Sri Lanka – Negombo

Du landar på Sri Lankas internationella flygplats i huvudstaden Colombo. Efter ankomst hämtar du upp ditt bagage och går genom tullen. I ankomsthallen väntar din chaufför/guide med en Asiatours-skylt, och du kommer genast att känna av den lankesiska gästfriheten.

Din chaufför/guide kör dig till hotellet i staden Negombo, som ligger cirka 30 minuters bilväg från flygplatsen. Efter incheckning på hotellet har du tid att koppla av efter den långa flygresan, och resten av dagen tillbringar du som du vill.

Negombo är en bra plats att starta resan. Stagen ger nämligen en bra inblick i landet historia och kultur, samt vilket fantastiskt folk lankeserna är. De är varma, hjälpsamma och snålar absolut inte på leendena.

Negombo är egentligen en gammal fiskeby och har varit det i många år. Tidigt på morgonen kommer fiskarna i land med dagens fångst, som säljs både till resten av ön och på den lokala fiskmarknaden, Llelama, som du kan välja att besöka i morgon bitti om du vill.

Förutom fiske är Negombo även känd för sina långa, breda och gyllene sandstränder, som bjuder in till solbad och långa promenader bland de svajande palmerna, och de lokala fiskebåtarna med batikfärgade segel.

De små gatorna i Negombo är fulla av gröna och röda tuk-tuker, butiker och restauranger. Du kan till och med uppleva hur staden fortfarande bär prägel av det förflutnas kolonialstyre, bland annat genom det gamla nederländska fortet, det 100 kilometer långa nätverket av nederländska kanaler samt flera hundra år gamla nederländska och portugisiska hus, administrativa byggnader och kyrkor.

Avsluta kvällen med en promenad längs stranden eller på din balkong, medan du njuter av den vackra solnedgången över Indiska oceanen.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 3: Negombo – Lunch i Pinnawala – Sigiriya

Om du är tidigt uppe kan du gå ner till stranden för att se de lokala fiskarna hala in sina långa nät med hundratals småfiskar upp på land. Du kan också besöka den lokala fiskmarknaden Llelama eller bara njuta av en lugn och stilla morgon på hotellet.

Efter frukosten hämtas du på hotellet och körs mot Sigiriya. Halvvägs mot Sigirya görs ett stopp vid floden Maha Oya i Pinnawala. Längs floden ligger ett par restauranger där du kan njuta av din lunch och den vackra utsikten. Här kan du ha turen att få uppleva elefanter från det närliggande elefantbarnhemmet som kommer ner till floden för att bada två gånger om dagen.

Efter lunch fortsätter bilfärden. Luta dig tillbaka och njut av de många intrycken som susar förbi utanför fönstret.

Vid ankomst till Sigiriya kan du tillbringa resten av dagen som du vill, och bland annat njuta av poolen och de lugna omgivningarna.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 4: Lejonklippan i Sigiriya

Efter frukosten hämtas du och körs till Sri Lankas berömda landmärke, Lejonklippan, som även finns med på Unescos världsarvslista.

Mellan år 455 och år 473 regerade kung Dhatusena över Sri Lanka från den dåvarande huvudstaden Anuradhapura. Dhatusenas son, Moggallana, skulle ta över tronen efter sin far, men den äldsta sonen, Kashyapa, var inte nöjd med det. Båda Moggallanas föräldrar var adliga, medan Kashyapas mor bara var en av kung Dhatusenas älskarinnor och just detta gjorde det omöjligt för Kashypa att överta tronen efter de skrivna reglerna. För att kunna överta tronen valde Kashyapa därför att mura in sin far levande, vilket fick hans halvbror, Moggallana, att fly till södra Indien för att inte drabbas av samma öde.

Den nya regenten, kung Kashyapa, var inte omtyckt bland folket och han fruktade ett angrepp från halvbrodern Moggallana. Han valde därför att flytta huvudstaden från Anuradhapura till Sigiriya på grund av dess strategiska läge. På den platta toppen av Sigiriya-klippan byggde han sitt överdådiga palats med omkringliggande vallgravar, trädgårdar, stora vattenbassänger och källvatten.

Halvvägs upp på klippan byggde han ingången till palatset. Den föreställer ett gigantiskt lejon – därav namnet lejonklippan. Nu finns bara de stora tassarna kvar.

Kung Kashyapa bodde här med sina älskarinnor och sitt tjänstefolk fram tills halvbrodern Moggallana återvände från södra Indien med en hel här. Kung Kashyapa och hans här förlorade slaget mot Moggallana, och kungen tog slutligen sitt liv år 495. Moggallana valde att flytta huvudstaden tillbaka till Anuradhapura och regerade landet därifrån. Sigiriya gjordes om till ett buddhistiskt kloster.

Klippan, som skjuter upp hela 200 meter över marken mitt i de frodiga omgivningarna, kan verka helt omöjlig att bestiga och det är inte utan anledning för det är en hård väg upp till toppen. Där väntar dig inte mindre än 1 202 trappsteg och vi rekommenderar att du går i ett lugnt tempo och tar pauser längs vägen. Då kan du passa på att njuta av den vackra utsikten som bara blir mer vacker ju högre upp du kommer.

På vägen mot toppen kan du se vackra, välbevarade freskomålningar av kvinnor och resterna av en blankpolerad klippvägg. Lite mer än halvvägs upp kan du se resterna av det stora lejonet som utgjorde ingången till kung Kashyapas palats. Om du känner att vandringen blir för ansträngande kan du välja att stanna här.

Om du väljer att fortsätta kan vi garantera att turen upp kommer att vara värd det. På toppen av klippan möts du av ruinerna efter det gamla palatset och en fantastisk utsikt över det frodiga landskapet med sjöar, grönklädda berg och den närliggande klippan Pidurangala. Ta dig god tid att njuta av omgivningarna innan nedstigningen börjar.

Vandringen upp och ner för klippan tar cirka 2 timmar + den tid du tillbringar på toppen.

Glöm inte bra vandringsskor och att ta med vatten på utflykten.

Du blir körd tillbaka till hotellet och resten av dagen tillbringar du som du vill.

Dag 5: Sigiriya

I dag tillbringar du dagen som du vill. Du kan välja att koppla av vid poolen eller ge dig ut på en av våra spännande tilläggsturer, som du kan läsa mer om nedan.

Dag 6: Sigiriya – Dambullas grottempel – Matale kryddträdgård – Kandy

I dag lämnar du Sigiriya och reser vidare mot Kandy, med två spännande stopp längs vägen.

Det första stoppet är den gamla kungastaden Dambulla, som är känd för sina många grottempel. Du besöker de fem viktigaste, som ligger i en 160 meter hög och 600 meter lång klippa.

De fem grottorna rymmer inte mindre än 153 gyllene buddhastatyer, statyer av lankesiska kungar och av gudar och gudinnor, varav de två hinduistiska gudarna Vishnu och Ganesha. Förutom de många statyerna finns här även imponerande väggmålerier, som sträcker sig över hela 2 100 kvadratmeter. Grottorna uppfördes av kung Valagamba under det första århundrandet f.v.t. och kom 1991 med på Unescos världsarvslista. Branta trappor leder upp till grottorna och vid klart väder kan du skymta Lejonklippan i fjärran.

Härifrån går turen vidare till den lilla staden Matale, som är känd för sina stora, vackra kryddträdgårdar. Matale har ett perfekt klimat för att odla många olika kryddor med en optimal balans av fukt och värme.

Vid ankomst till Matale kryddträdgårdar väntar dig en intressant rundvisning mellan de många träden och plantorna. Guiden visar hur alla de kryddor vi använder till vardags växer i naturen och hur de ser ut innan de blir kryddor så som vi känner igen dem. Använd alla dina sinnen och gissa vilka de olika sakerna är. Du kan bland annat uppleva gurkmeja, peppar, chili, ingefära, kanel och vanilj. Dessutom kan du se kaffe, kakao, aloe vera och gummiträd.

Innan du lämnar trädgården kan du handla i trädgårdens butik, som säljer all världens produkter till både hår, hud, ömma muskler och mycket mer. Efter rundvisningen körs du till Sri Lankas gamla huvudstad Kandy, där du tillbringar resten av dagen som du vill.

Kandy ligger otroligt vackert i en dal omgiven av gröna berg, teodlingar, floder och vattenfall. Staden rymmer många vackra och gamla byggnader från kolonialtiden och mitt i staden hittar du Kandysjön, som inbjuder till en härlig promenad. Längs vägen kan du slå dig ner på en bänk och njuta av utsikten och den lugna stämningen. Det är också härifrån du kan se den 26 meter höga, vita Buddhastatyn som vakar över Kandy, 2 kilometer utanför stadskärnan. Vid sjöns norra ände ligger Sri Lankas mest heliga buddhistiska tempel, “Tandens tempel”, som har bidragit till att Kandy 1988 upptogs på Unescos världsarvslista.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 7: Besök på Giragama tefabrik i Kandy

Sri Lanka är berömt för sitt te och är en av världens största teproducenter. Det var skotten James Taylor som 1867 startade teproduktionen i Sri Lanka tillsammans med Thomas Lipton, som du säkert känner igen från “Lipton te”. Teet från Sri Lanka går under namnet “Ceylon-te”, som Sri Lanka kallades under den brittiska koloniseringen fram till 1972.

I dag ska du besöka en tefabrik i närheten av Kandy. Din chaufför/guide hämtar dig på hotellet efter frukosten och kör dig till Giragama tefabrik. Här får du en guidad rundvisning som går igenom hela framställningsprocessen, från det att bladen plockas på plantagen tills teet ångar i tekoppen. Flera av maskinerna som används är över 150 år gamla och tekniken har nästan inte förändrats sedan 1867. Efter rundvisningen har du möjlighet att smaka på de olika typerna av te och köpa med dig te hem.

Härefter går turen tillbaka till Kandy, där du tillbringar resten av dagen som du vill.

Övernattning:
Extra utflykter:
Dag 8: Kandy – Nanu Oya – Ella

Efter frukosten hämtas du på hotellet av din guide/chaufför och körs till tågstationen i Nanu Oya. Härifrån ska du åka en vacker tågresa genom höglandet till staden Ella, som ligger vackert i bergen i änden av Ella Gap.

Din guide/chaufför kör ditt bagage hela vägen till Ella så du behöver bara en liten ryggsäck ombord på tåget för eventuella tilltugg och drycker.

Tåget slingrar sig fram genom det backiga landskapet och utanför fönstret kan du se vackra teplantager, brusande vattenfall och små lokala landsbyar. På eftermiddagen kommer du fram till Ella, där din guide/chaufför tar emot dig och kör dig till hotellet.

Resten av dagen tillbringar du som du vill.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 9: Ella

Du tillbringar dagen som du vill med att njuta av Ellas vackra omgivningar, som får alla att tappa andan. Du kan välja att koppla av vid hotellets pool och njuta av den otroliga utsikten, utforska området på egen hand eller delta i en av våra kostnadsfria utflykter, som du kan läsa mer om nedan.

Dag 10: Ella – Ravana vattenfall – Kataragama – Yala

Efter frukosten hämtar din guide/chaufför dig på hotellet. Resan går mot Yala på snirklande bergsvägar med två stopp längs vägen.

Efter ungefär en halvtimmes bilresa ankommer du till resans första besök, nämligen det 25 meter höga och vackra Ravana vattenfall i utkanten av Ella.

Därefter fortsätter du till pilgrimsbyn Kataragama, som är en av de heligaste platserna i Sri Lanka. Varje år i juli och augusti vallfärdar tusentals buddhister, muslimer och hinduer hit. Det fantastiska är att här samlas människor med olika trosuppfattningar och kan tillbe sina egna gudar, vilket inte ses på så många andra platser i världen.

Turen fortsätter till Yala, dit du anländer sent på eftermiddagen.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 11: Safari i Yala nationalpark

Du tillbringar morgonen och förmiddagen som du vill, innan du på eftermiddagen hämtas av din guide/chaufför på hotellet och körs till Yala nationalpark, där en spännande jeepsafari väntar.

Yala nationalpark utsågs till viltreservat redan år 1900. Först 38 år senare utsågs den till nationalpark. Parken är i dag Sri Lankas näst största nationalpark med sina 978,8 kvadratkilometer. Nationalparken består av fem områden, varav två är öppna för allmänheten.

Yala nationalpark är hem åt mer än 215 olika fågelarter och 44 olika slags däggdjur. Det sägs att parken har ett av Sri Lankas största bestånd av elefanter och den största koncentrationen av leoparder. Trots att parken har det högsta antalet leoparder i Sri Lanka är det ingen garanti för att se dem, då de är svåra att få syn på och ofta gömmer sig i buskagen. Utöver fåglar, elefanter och leoparder kan du också ha turen att se krokodiler, björnar, apor, hjortar, vildsvin och bufflar – kom ihåg att ta med kikaren och kameran!

Övernattning:
Dag 12: Yala – Hemresan börjar

I dag är det dags att ta farväl av härliga Sri Lanka.

Din guide/chaufför hämtar dig på hotellet och kör dig till Colombos internationella flygplats, varifrån du flyger mot Sverige med mellanlandning(ar) på vägen.

Dag 13: Hemkomst

Du landar i Sverige efter en härlig semester.

Kombinera med
Välj mellan möjligheterna härunder
Solsemesterförlängning till Maldiverna, 4 nätter

Maldiverna ligger i den Indiska oceanen sydväst om Sri Lanka och sträcker sig ca 820 km från norr till söder och 120 km från öst till väst. Landet är Asiens minsta och består av 1 190 små korallöar som är indelade i en ring av 26 mindre ögrupper som kallas atoller. Öarna är omgivna av djupblått hav och turkosa laguner som ligger skyddade av orörda korallrev.

Maldiverna är det lägst belägna landet i världen med en genomsnittshöjd över havet på 1,5 meter.

Endast 202 av öarna är bebodda och 87 öar är till för turister.

2018 satte Maldiverna rekord i antalet turister och det är inte svårt att förstå eftersom Maldiverna är rena paradiset. Här finns det härliga bungalower på stränderna, villor byggda på pålar i det turkosa vattnet, en genomsnittstemperatur på 30 grader, 10 soltimmar per dag, kritvita stränder där kokospalmerna vajar i den lätta brisen och kristallklart vatten.

Färgerna på Maldiverna är så starka och intensiva att du inte behöver använda filter på dina bilder – som ett vykort av bästa kvalitet!

De flesta hotellen på Maldiverna erbjuder olika vattensporter och utflykter som bland annat solnedgångskryssning där det finns möjlighet att se delfiner, öhoppning, romantisk picknick på en sandbank samt snorkel- och dykturer. Maldiverna är nämligen dykarnas och snorklarnas paradis för här finns några av världens vackraste rev fyllda med färgglada koraller och fiskar – och om du har tur kanske du kan hitta Nemo. Du kan också få se revhajar, rockor och sköldpaddor.

På kvällen kan du ta en promenad längs stranden och njuta av den vackra solnedgången.

Varför inte göra drömmen till verklighet? Följ med oss till Maldiverna där det finns lugn, avkoppling och världens bästa stränder.

Förlängningen inkluderar 4 nätter på resort inkl. helpension, flyg från Sri Lanka till Maldiverna, transfer samt speedbåt mellan resorten och Malé flygplats.

Du bor på den prisvinnande resorten Summer Island.

Övernattning:
Förlängning med solsemester i Mirissa, 3 nätter

Vi kan varmt rekommendera att förlänga resan på Sri Lanka med en avslutande solsemester. Den bästa tiden att besöka Sri Lankas syd- och västkust är under perioden december–mars, och här på Sri Lankas sydkust ligger den lilla semesterstaden Mirissa.

Mirissa hamnade verkligen på världskartan efter att man upptäckte att inte mindre än 26 olika valarter passerar farvattnet ganska nära staden under säsongen november–april. Bland annat kan du få se blåvalen, som är den största valen av dem alla.

Men Mirissa är inte bara valar. Den lilla trevliga semesterstaden har en fantastisk sandstrand som är omgiven av vajande palmer, och det är svårt att inte bli förälskad i den här platsen. Det är en perfekt plats att avsluta sin Sri Lanka-resa på.

Förlängningen inkluderar 3 nätter på hotell inkl. halvpension och transfer.

Förlängning med solsemester i Trincomalee, 4 nätter

Vi kan varmt rekommendera att du avslutar resan i Sri Lanka med en förlängning med solsemester i Trincomalee, som ligger på Sri Lankas nordöstra kust. Den bästa tidpunkten att besöka Trincomalee är perioden mars till augusti.

Trincomalee är ett av de mest fantastiska och pittoreska kustområdena i Sri Lanka. Området är känt för sina ljusa sandstränder Uppuveli och Nilaveli samt den lilla ön Pigeon Island, som är en av de bästa platserna på Sri Lanka att snorkla och dyka.

En bit ut från kusten döljer sig några av havets största jättar, nämligen kaskeloten, blåvalen och grindvalen, som du kan uppleva på en oförglömlig valsafari i perioden från mars till och med april. Dessutom är det möjligt att se flockar med spinndelfiner, som vältrar sig i det varma vattnet från mars till september. Tillhör du inte vattenkrabborna kan du bege dig Swami Rock, som är en av de bästa platserna i världen att se valar från land.

Staden Trincomalee har en lång och spännande historia med mer än 2 500 år på nacken. Här kan du strosa längs de charmiga gatorna med vackra villor från kolonialtiden eller besöka det gamla Fort Frederik, som ligger på vägen ut mot Swami Rock. Ute på spetsen av Swami Rock hittar du det vackert belägna hindutemplet Konewaram, som bjuder på en härlig utsikt över Indiska oceanen.

Trincomalee bjuder även på shopping och fina lokala restauranger, som i synnerhet är kända för sina fisk- och skaldjursrätter.

Förlängningen inkluderar 3 nätter på hotell på Trincomalee, 1 natt på hotell i Negombo, frukost och transfer.

Förlängning med solsemester i Hikkaduwa, 3 nätter

Vi kan varmt rekommendera att förlänga resan på Sri Lanka med en avslutande solsemester. Perioden mellan december och mars är den bästa tidpunkten att besöka sydvästra Sri Lanka, där du hittar semesterstaden Hikkaduwa.

Hikkaduwa hamnade på den internationella världskartan redan under 1970-talet och är en av Sri Lankas första semesterstäder. I Hikkaduwa finns det massor av hotell, restauranger, souvenirbutiker och utflyktsarrangörer som arrangerar utflykter både över och under vattenytan. Utanför Hikkaduwa ligger ett stort korallrev där du kan snorkla och dyka med massor av vackra fiskar och sköldpaddor.

Det är inte så konstigt att Hikkaduwa är en populär semesterort, eftersom staden har lyckats bibehålla sin mysiga och avslappnade stämning trots ökad popularitet.

Förlängningen inkluderar 3 nätter på hotell inkl. halvpension och transfer.

Tillägg för enkelrum 4 600 kr
Unika fördelar för grupper från 6 personer – inhämta en offert idag för att se alla fördelar.
När vill du resa?
Avresedatum
Alla visade priser är per person
Resbrev
Berättelser från resenärer
Varför ska man resa med Asiatours.se?
Därför väljer våra kunder oss

Vi finns alltid här för dig

 • Personlig service från reseexperter med förstahandserfarenhet
 • Engagerat bokningsteam som säkerställer en smidig resa
 • Hjälp dygnet runt på resan

100 % smidigt och bekvämt

 • Välplanerade resplaner med noggrant utvalda höjdpunkter
 • Flyg, transfer och boende ingår i alla resor
 • Olika alternativ finns tillgängliga så att du kan skräddarsy din resa
 • Boende på fantastiska platser
 • Noggrant utvalda lokala guider med omfattande kunskap och erfarenhet

Erfarenhet

 • Uppskattas av tusentals nöjda kunder sedan 2006
 • Alla resor testas och kvalitetssäkras av vårt eget team
 • Långvarigt samarbete med ett stort nätverk av partner i Asien

Mest värde för pengarna & heltäckande skydd

 • Vi garanterar de bästa priserna
 • Goda relationer med våra samarbetspartner säkerställer de bästa priserna och den bästa kvaliteten
 • Vi optimerar logistiken och andra processer – du betalar endast för ditt livs semester
 • Medlem av Danmarks Resegarantifond (nr.1778)
 • Medlem av Danmarks Resebyrå Förening
 • Personlig ansvarsförsäkring

Vi använder cookies för att göra vår webbplats mer användarvänlig och relevant för dig, samt för att visa målinriktade annonser. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du detta.

Du kan säga nej tack till cookies genom att klicka här. Vi använder en cookie för att komma ihåg ditt val.

Läs mer här.