• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanBawga Theiddhi Hotel
Bawga Theiddhi Hotel
Bagan

I utkanten av den nya stadsdelen i Bagan hittar du Bawga Theiddhi Hotel. Trots att hotellet ligger i den nya stadsdelen är du fortfarande nära den gamla stadsdelen och de många gamla templen på Baganslätten.

Hotellets 74 rum är elegant inredda i traditionell burmesisk stil och möblerade med komfort och bekvämlighet i åtanke. Alla rum har luftkonditionering, platt-tv, minibar, säkerhetsbox samt te- och kaffekokare. För maximal komfort finns det hårtork, badrock och gratis toalettartiklar i badrummet.

Under din vistelse har du möjlighet att njuta av läckra måltider, få en massage eller bara koppla av. Restaurangen Kyansitthar serverar ett brett urval av lokala, europeiska, kinesiska och thailändska rätter och du kan välja att njuta av dina måltider under öppen himmel i ”Lumbani”-trädgården.

Du kan dessutom välja att köpa till avkopplande massage eller spabehandlingar eller bara välja att koppla av vid hotellets pool. Medan du njuter av poolen kan du stilla hungern och släcka törsten med snacks och drinkar i poolbaren. På kvällen kan du avnjuta en drink i Sky Bar Lounge på hotellets takterrass medan du ser solen gå ner över templen på slätten.

Det finns dessutom en liten souvenirshop, ett gym, en kaffebar och en frisörsalong på hotellet. Det finns wifi i de allmänna utrymmena.

Våra mest populära resor
Hit reser andra
Kontakta resekonsulten Mira Lindholm

Skriv till:
info@asiatours.se

Ring till:
08-124 103 68

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Asiatours.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.