Mån - Fre 9 - 16
Meny
HomeÖvernattningLaos

Övernattning: Laos

Här kan du läsa mer om hotellen vi använder på våra rundresor till Laos.
Dessutom kan du se bilder från platserna.

Håll musen över de små bilderna för att se dem i en större version.

Kamu Lodge
Luang Prabang

På Kamu Lodge upplever du essensen av Laos: stillheten där den hektiska, digitala världen är långt borta. Lodgen ligger två och en halv timmes båtresa uppströms längs Mekongfloden från Luang Prabang. Lodgen ligger i risfälten med de vågformade kullarna i bakgrunden och nära floden. Lodgen byggdes som ett hållbart projekt år 2004 och därför finns det inget wifi eller satellit-TV, och ström finns det inte obegränsat av.

Lodgen består av en huvudbyggnad och 20 lyxtält som har rests på ett stort trädäck och under ett stort halmtak som även täcker en terrass med sittplatser framför tältet. Varje tält har eget badrum med dusch och riktig toalett. Dessutom är alla tält utrustade med solpaneler som håller igång takfläkten och ger ljus till lampan. En viktig del av lodgen är aktiviteterna som du kan deltaga i. I den närliggande kamu-byn kan du uppleva ett ofiltrerat landsbygdsliv.

Lodgen är turistklass, men upplevelsen är i världsklass!

Villa Chitdara 2
Luang Prabang

Villa Chitdara 2 är ett familjedrivet guesthouse i en charmig gammal kolonialtidsbyggnad som ligger på Mekongflodens strand (det går en väg mellan hotellet och floden). Huset byggdes som privatbostad och blev på 90-talet noggrant restaurerad och ombyggd till hotell.

Det finns bara sju rum, som är mycket rena och ganska spartanskt inredda med golv av lokalt lövträ. Rummen har eget badrum med dusch, takfläkt och aircondition, kylskåp, TV och wifi.

Elephant Crossing Hotel
Vang Vieng

Elephant Crossing Hotel är ett charmigt boutique-hotell i Vang Vieng.

Hotellet ligger vid Nam Song-floden och har en vacker utsikt till de majestätiska kalkstensbergen som omger Vang Vieng.

Ansara Hotel Vientiane
Vientiane

Ansara Hotel är ett mysigt boutique-hotell i hjärtat av huvudstaden Vientiane i gångavstånd till Mekongfloden. Hotellets huvudbyggnad är en kolonialtidsbyggnad där det även finns restaurang och bar.

Hotellet har, med bara 14 rum, prioriterat den personliga servicen. Rummen är inredda i modern asiatisk stil kryddad med laotiska detaljer som t.ex handvävda kuddar och parkettgolv av rosenträ. Alla rum har eget badrum, aircondition, en liten altan med plats till ett par stolar, wifi, satellit-TV samt kaffe- och tefaciliteter.

Lao Orchid Hotel
Vientiane, Laos

Lao Orchid Hotel är ett 3-stjärnigt hotell som ligger centralt i Vientiane med bara två minuters gång till Mekongfloden och 15 minuters bilresa från Thatluang-templet. I den tidiga morgontimman kan du bli väckt av de buddhistiska munkarnas klockor och mässande när de går förbi på gatan för att samla allmosor. Hotellet är ett riktigt stadshotell och är vackert och mycket enkelt inrett. Hotellet har restaurang och 50 rum. Rummen är inredda med vackra trägolv, kabel-TV, minibar, kaffe- och tefaciliteter samt säkerhetsbox. Badrummet har dusch och det finns hårtork.

Vansana Plan of Jars Hotel
Xieng Khouang

På en kulle i Phonsavan i Xieng Khouang-provinsen ligger turistklasshotellet Vansana Plan of Jars Hotel. Från hotellet är det 360° utsikt över staden samt kullarna och bergen i horisonten.

Hotellet har ett bra läge i förhållande till många av de populära och välbesökta platserna på Krukslätten. Hotellet har restaurang, bar samt wifi i receptionen. Dessutom är det gratis shuttle-buss in till centrum. Rummen är byggda i bungalow-stil med egen utsiktsbalkong och eget badrum. Rummen är utsmyckade i traditionell laotisk stil.

Har du frågor?

Kontakta våra experter nu:
08-124 103 68
info@asiatours.se

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9-16.

Populära rundresor
Balis höjdpunkter
Balis höjdpunkter
Få oförglömliga upplevelser.
 

Nyhetsbrev

Relevanta nyheter och bra erbjudanden!

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.