• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden

Övernattning: Laos

Här kan du läsa mer om hotellen vi använder på våra rundresor till Laos.
Dessutom kan du se bilder från platserna.

Håll musen över de små bilderna för att se dem i en större version.

Kamu Lodge

Luang Prabang

På Kamu Lodge upplever du essensen av Laos: stillheten där den hektiska, digitala världen är långt borta. Lodgen ligger två och en halv timmes båtresa uppströms längs Mekongfloden från Luang Prabang. Lodgen ligger i risfälten med de vågformade kullarna i bakgrunden och nära floden. Lodgen byggdes som ett hållbart projekt år 2004 och därför finns det inget wifi eller satellit-TV, och ström finns det inte obegränsat av.

Lodgen består av en huvudbyggnad och 20 lyxtält som har rests på ett stort trädäck och under ett stort halmtak som även täcker en terrass med sittplatser framför tältet. Varje tält har eget badrum med dusch och riktig toalett. Dessutom är alla tält utrustade med solpaneler som håller igång takfläkten och ger ljus till lampan. En viktig del av lodgen är aktiviteterna som du kan deltaga i. I den närliggande kamu-byn kan du uppleva ett ofiltrerat landsbygdsliv.

Lodgen är turistklass, men upplevelsen är i världsklass!


Villa Chitdara 1

Luang Prabang

Det charmiga trestjärniga gästhemmet Villa Chitdara 1 ligger i hjärtat av Luang Prabang i närheten av nattmarknaden och stadens attraktioner. Utanför dörren kan du varje morgon se lokalborna ge allmosor till de orangeklädda munkarna, vilket är en rolig och spännande upplevelse.

Villa Chitdara 1 är uppbyggt kring en tropisk trädgård med små trivsamma sittområden. Gästhemmet består av totalt 25 rum, som är inredda med mörka trämöbler och fina traditionella textilier. Alla rum har wifi, aircondition, minibar, te- och kaffefaciliteter, värdeskåp, tv och badrum med toalettartiklar samt en liten möblerad balkong.

Varje dag serveras en frukostbuffé på terrassen i den fridfulla trädgården.


Silver Naga Hotel

Vang Vieng

Silver Naga Hotel ligger vackert beläget vid Nam Song-flodens strand i hjärtat av Vang Vieng med en fantastisk utsikt över de ikoniska kalkstensbergen som omger staden.

Hotellets trivsamma rum är inredda med fina, handgjorda trämöbler och har balkong/terrass med utsikt över det bildsköna landskapet. Samtliga rum är utrustade med wifi, aircondition, minibar, tv och telefon samt badrum med toalettartiklar.

Efter en upplevelserik dag kan du hoppa i den 25 meter långa poolen med tillhörande solterrass, som är den perfekta platsen att koppla av och njuta av den oförstörda utsikten.

Restaurangen Silver Naga erbjuder läckra laotiska och asiatiska rätter tillagade med färska råvaror, och i baren serveras färsk juice, cocktails och kall öl.

Dessutom har du möjlighet att delta i yogakurser.


Ansara Hotel Vientiane

Vientiane

Ansara Hotel är ett mysigt boutique-hotell i hjärtat av huvudstaden Vientiane i gångavstånd till Mekongfloden. Hotellets huvudbyggnad är en kolonialtidsbyggnad där det även finns restaurang och bar.

Hotellet har, med bara 14 rum, prioriterat den personliga servicen. Rummen är inredda i modern asiatisk stil kryddad med laotiska detaljer som t.ex handvävda kuddar och parkettgolv av rosenträ. Alla rum har eget badrum, aircondition, en liten altan med plats till ett par stolar, wifi, satellit-TV samt kaffe- och tefaciliteter.

Pris för uppgradering:
Poolside Garden Room, per natt Per person:  305 kr

Lao Orchid Hotel

Vientiane, Laos

Lao Orchid Hotel är ett 3-stjärnigt hotell som ligger centralt i Vientiane med bara två minuters gång till Mekongfloden och 15 minuters bilresa från Thatluang-templet. I den tidiga morgontimman kan du bli väckt av de buddhistiska munkarnas klockor och mässande när de går förbi på gatan för att samla allmosor. Hotellet är ett riktigt stadshotell och är vackert och mycket enkelt inrett. Hotellet har restaurang och 50 rum. Rummen är inredda med vackra trägolv, kabel-TV, minibar, kaffe- och tefaciliteter samt säkerhetsbox. Badrummet har dusch och det finns hårtork.


Vansana Plain of Jars Hotel

Xieng Khouang

På en kulle i Phonsavan i Xieng Khouang-provinsen ligger turistklasshotellet Vansana Plan of Jars Hotel. Från hotellet är det 360° utsikt över staden samt kullarna och bergen i horisonten.

Hotellet har ett bra läge i förhållande till många av de populära och välbesökta platserna på Krukslätten. Hotellet har restaurang, bar samt wifi i receptionen. Dessutom är det gratis shuttle-buss in till centrum. Rummen är byggda i bungalow-stil med egen utsiktsbalkong och eget badrum. Rummen är utsmyckade i traditionell laotisk stil.

Våra mest populära resor
Hit reser andra
Kontakta resekonsulten Mira Lindholm

Skriv till:
info@asiatours.se

Ring till:
08-124 103 68

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Asiatours.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.