• Nöjda gäster sedan 2006
 • Engagerade rese experter
 • Noga testade kvalitetsresor
 • Noga utvalda lokala guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistans under resan
 • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanKontakta oss

Kontakta oss

Asiatours.se

Tlf: 08-124 103 68
E-mail: info@asiatours.se

Hasselager Centervej 29
DK-8260 Viby J

Cvr. nr. 28690924

Öppettider:
Alla vardagar kl. 10-15.

Vi är medlem av Danska Rejsegarantifonden nr. 1778.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon eller
e-mail. Du kan även skriva ett meddelande till oss i fältet
till höger.

Vi svarar på alla meddelanden inom en arbetsdag.

Våra anställda Asiatours.se

Mira Lindholm

Mira Lindholm

Resekonsult

Mira är utbildad Turist och aktivitetsledare. Hon har 13 års erfarenhet från rese och turistbranschen. Hon har bland annat arbetat på  kryssningsbåtar och seglat fram och tillbaka mellan de flesta stora hamnar på Nordsjön och Skagerak, från Newcastle i norr till Köpenhamn i söder. Hon har även arbetat i många år som guide och skidinstruktör i både Sverige, Italien och Frankrike.

När hon inte arbetar med att förmedla resor och upplevelser, reser hon gärna så ofta som möjligt. Det har blivit flera resor till bland annat USA, Kanada, Afrika, Asien och de flesta länder i Europa.

– Det som driver mig i resa ut och upptäcka världskartan, är att varje gång när jag har landat igen efter en resa, har kontot fyllts på med nya erfarenheter. Och att få erbjuda, och dela med mig av mina erfarenheter till andra är en sann glädje.

Trine Kjær

Trine Kjær

Resekonsult

Trine har arbetat med resor sedan 2000. Hon har en stor passion för resande och har åkt till många av våra resmål i Asien och USA. Trine har både rest med ryggsäck, på arrangerade resor, på kör själv-semester och med familjen.

En av Trines största upplevelser är mötet med den vackra naturen i västra USA, där vandringsturen i Grand Canyon var något alldeles extra. Även Angkor Wat utgör en alldeles unik och mycket imponerande upplevelse.

Bland hennes resor med familjen håller hon resan till den vackra floden Kwai i Thailand högst. Barnen älskade att bo i tälten på Hin Tok River Camp och att simma i floden vid Jungle Raft.

Neil Smith

Neil Smith

Resekonsulent

Neil har haft en varierande karriär med jobb som både polisassistent, bilklädesmakare och resekonsult. Han är mycket intresserad av nya reseupplevelser, spännande kulinariska upptäckter och händelserika semestrar med hela familjen.

Han har arbetat och rest i många olika länder, bland annat Tyskland, Danmark, Nederländerna, Ungern och USA.

Några av hans bästa reseupplevelser är en övernattning i Serengeti Wild Camp, ett besök på David Sheldrick Elephant Sanctuary i Nairobi, ett möte med några väldigt stora krokodiler i Costa Rica och solnedgången över Cienfugos Bay i Kuba med en fantastisk mojito i handen!

Neil har tre barn och gillar att titta på och ägna sig åt olika sporter. Han är även tränare för ett lokalt fotbollslag.

Richard Thijssen

Richard Thijssen

Resekonsulent

Richard har haft olika jobb inom kundservice, även inom turistbranschen, och han vet att det är viktigt att leverera service av hög kvalitet till våra kunder.

Richard har levt i, rest till och arbetat i många olika länder, däribland afrikanska länder (nästan ett år i Kenya), flera länder i Europa, Mellanöstern och olika delar av Amerika. De här erfarenheterna gav Richard möjligheten att uppleva massor av olika kulturer, och han har därför fått god förståelse för hur viktigt det är att planera en resa på bästa möjliga sätt.

På Asiatours.se är Richard redo att besvara dina frågor och ge vägledning om våra fantastiska resor.

Iida Väänänen

Iida Väänänen

Resekonsulent

Iida är en reseälskare från Finland, som har bott i flera länder, bland annat Thailand och Grekland, där hon arbetade som guide. Hon är utbildad inom turism och hjälper nu våra finska kunder med att hitta sin drömresa.

Lusten till att resa och uppleva är en drivkraft, som har gett henne unika upplevelser. Hon brukar bland annat tänka tillbaka på de härliga nätterna i den thailändska regnskogen och på savannen i Tanzania, där endast kanvasväggar utgjorde gränsen mellan henne och de vilda djuren. Hon har också upplevt djurlivet under vattnet, då hon bland annat hittade Nemo när hon dök på Phi Phi-öarna.

Iida sett många exotiska djur, mött annorlunda kulturer och upplevt de vackraste solnedgångarna. I framtiden drömmer hon om att få ännu fler unika upplevelser med sin partner som sällskap.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Administrations ansvarig

Lene är vår administrationschef och har varit hos oss sedan 2015. Lene är utbildad inom kommunikation och har tidigare jobbat med marknadsföring och kommunikation, både internt och externt. Som administrationschef hanterar Lene många olika uppdrag, bland annat styr hon vår verksamhet med järnhand, hon arbetar med interna projektuppdrag samt hantering av kundfeedback. Hon tycker att kundkontakten, när man får höra kundernas fantastiskt härliga reseberättelser, gör vardagen rolig och spännande. Det blåser nytt liv i henens egen reslust och hennes drömmar om nästa resmål.

Lene kan bocka av många platser på världskartan, och har bland annat rest i USA, Australien, Nya Zeeland, Singapore, Kina och Afrika. Till hennes största reseupplevelser hör en vandring på Kinesiska muren och en bushcamping vid Ayers Rock, Australien. I framtiden lockar Kuba och Latinamerika, men vem vet vad som smyger sig in i reseprogrammet innan dess?

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Chef för säljavdelningen

Med en examen i både juridik, franska samt media- och kommunikation har Elisabeth en bred kompetens. Elisabeth har många års erfarenhet från resebranschen – först inom hotellverksamhet och därefter på en resebyrå. Hon har varit en del av Afrika Safari/Aclass sedan 2009.  Elisabeth ansvarar för säljavdelningen, och hennes största drivkraft och motivation är möjligheten att göra människors resedrömmar till verklighet och skapa unika upplevelser på spännande resmål.

Hon har själv besökt flera av våra resmål och har bland annat åkt på safariresor i Sydafrika, Kenya, Tanzania och Namibia. Under årens lopp har hon också rest till Kapstaden, Mauritius, Kina, Indonesien, Peru, Bolivia, Brasilien samt till flera destinationer i Mellanöstern.

På sin fritid tycker Elisabeth om att umgås med vänner och vara ute i naturen, men hon tycker också det är trevligt att koppla av med en god bok.

Sofia Andersson

Sofia Andersson

Bokningsspecialist

Sofia började sin karriär inom resebranschen som bussguide och blev sedan resmålschef i länder som Spanien och Bulgarien. Efter sex år på olika resmål började Sofia som resekonsult på ett dansk-svenskt bolag. Under en paus från branschen har hon fått två underbara barn och arbetat inom tryckeribranschen, men nu har hon kommit tillbaka till sin passion: resor. Sofia har rest i stora delar av Europa och Asien och har även besökt Afrika.

På sin fritid springer Sofia mycket och hon älskar att utmana sig själv att löpa snabbare och snabbare genom att delta i tävlingar och hela tiden springa nya distanser.

Lene Løcke

Lene Løcke

Bokningsspecialist

Lene har alltid älskat att resa runt och uppleva världen. Som ung reste hon flera månader i sträck i Afrika och Latinamerika – då, under backpackertiden, hade upplevelserna och friheten mycket högre prioritet än komforten. Sedan barnen kom in i bilden har dock även en god planering blivit en viktig ingrediens. Även om det då och då leder till något som liknar en kulturkrock, tycker Lene att det mest spännande är att uppleva platser som skiljer sig mycket från vår del av världen. Till exempel det äventyrliga, färgrika och mångskiftande Indien med heliga kor, turbaner, vackra sarier och fascinerande palats – allt blandat med kaos, buller, främmande hornmusik, dansande kobror och urgamla heliga ritualer. 2004 ledde hennes reserfarenheter till arbetet i resebranschen, där Lene nu glatt hjälper våra gäster ut i världen så att de kan samla på sig resminnen.

Anja Østermark

Anja Østermark

Bokningsspecialist

Anja har arbetat i resebranschen i många år och har varit på Asiatours sedan 2015, då hon precis hade kommit hem efter att ha bott i Qatar i flera år.

Redan som ung reste hon mycket, och det har hon fortsatt att göra även sedan hon fick barn.

När Anja reser föredrar hon en kombination av natur, storstad, strand och en aktiv semester. Hon älskar också att åka på långa roadtrips och har bland annat kört Australien runt, och kört från Qatar till Förenade Arabemiraten via Saudiarabien.

Hennes senaste resor har gått till den afrikanska kontinenten, med en tur till Moçambique som kombinerades med Sydafrika, och en safari i Tanzania med solsemester på Zanzibar.

Marie Kønig

Marie Kønig

Bokningsspecialist

Marie har arbetat i resebranschen sedan 2007. Hon har dock haft resandet i blodet sedan barnsben. Hennes pappa var sjöman och hon har sett nästan hela världen från de stora containerfartygen.
Denna nyfikenhet att se världen för hon nu vidare till sina två barn, som båda korsade Atlanten innan de kunde gå.

Hennes största reseupplevelse var en ren tillfällighet under en resa till USA – ett valmöte med en ung, lovande politiker: Barack Obama. Det var en stor upplevelse att uppleva en politisk rörelse full av hopp om framtiden, och där drömmar blir till verklighet. Man blev bokstavligt talat en del av historien.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Bokningsspecialist

Tanja har arbetat i resebranschen i över 15 år. Hon lämnade den för en kort tid för att gå en utbildning i kost och hälsa, men hon kunde inte släppa branschen och är nu tillbaka med besked. Hon älskar kontakten med leverantörerna och flygbolagen, och även de utmaningar som den innebär.

Tanja tycker om att resa och har haft några av sina bästa reseupplevelser i Brasilien, Thailand och Tanzania. I just Tanzania var Tanja tvungen att tänja på sina egna gränser och tacka ja till grillad ekorre, som guiden just hade skjutit med pil och båge. Vem skulle kunna tacka nej till det?

Nästa gång Tanja ger sig iväg ska familjen med, som nu även består av två underbara barn.

Anne Koldby Rasmussen

Anne Koldby Rasmussen

Bokningsspecialist

Anne kommer från Tyskland och är utbildad inom logistik.

Hon tycker mycket om att resa och har många fina minnen från egna resor runt om i Skandinavien, på Grönland, Island, i Afrika och USA – där hon bodde i ett halvår under sin vistelse.

En av hennes största reseupplevelser var när hon var på Grönland och hörde en bortkommen valunge kalla på sin familj tills de återförenades igen.

Anne har två små döttrar, som hon gärna vill visa världen för när de har blivit lite äldre. Hon vill särskilt visa dem djurlivet i Tanzania, som har gjort ett stort intryck på henne själv.

Anne tillbringar sin fritid med sina isländska hästar och vackra ridturer i naturen.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Bokningsspecialist

Anne Mette fick som barn uppleva Europa från baksätet i familjens bil, men under tonåren började passionen för Latinamerika. Anne Mette har bott i både Ecuadors regnskog, Argentinas metropol Buenos Aires, Brasiliens södra strandparadis Florianópolis och Perus huvudstad Lima. Hon dansar salsa och tango, talar spanska och portugisiska. Hon har dessutom utforskat Asien och har massor av matlagningskurser, spännande dykupplevelser och tempelbesök i bagaget.

Anne Mette älskar att vandra, uppleva naturen och det vilda djurlivet på nära håll – även under vattenytan eftersom hon älskar att dyka i det varma vattnet. Kombinationen ska helst vara massor av aktiviteter och lite avkoppling med en god bok på stranden.

Jude Bommer

Jude Bommer

Bokningsspecialist

Jude kommer från Nederländerna och ansvarar för bokning av resor, hotell och flyg.

Hon har rest runt som backpacker i ett år i Australien och Nya Zeeland och gillar att resa på ett äventyrligt, spontant och enkelt sätt – med ryggsäck och tält. Tillsammans med sin danske man har Jude rest runt i Asien i fyra månader och upplevt den vackra och fantastiska kulturen i Laos, Kambodja, Thailand, Myanmar och Nepal.

Jude bodde på Aruba i tre månader när hon studerade sociologi.

Hon har fina minnen från sin vandring till Annapurna Base Camp i Nepal. Det var fantastiskt att gå runt bland bergen och få en fysisk utmaning.

Jude ser arbetet i resebranschen som ett privilegium och ser fram emot att få fler upplevelser i Sydamerika och Afrika med sin man och deras barn.

Louise Glindtvad

Louise Glindtvad

Bokningsspecialist

Louise har varit i resebranschen i snart 10 år och har arbetat både med försäljning, service och på biljettkontor. Nu arbetar hon som bokningsspecialist.

Louise har alltid älskat att resa och efter gymnasiet började hon med backpackresorna på allvar, bland annat till Australien, Asien, Afrika, USA och Europa. Hon har hunnit få två små söner och efter det har resorna blivit mer bekväma, men den äldsta sonen var med på sin första flygresa när han bara var sex veckor gammal.

En av Louises absolut bästa reseupplevelser var i Australien, där hon arbetade och reste runt ensam i ungefär ett år. En otroligt spännande och personlig utvecklingsresa. Men efter att barnen kom till världen ligger alla familjesemestrar högst upp på listan över de bästa resorna. Hon säger att den unika tid man får tillsammans, långt bort från vardagens stress, är guld värd och något man kan leva länge på.

Rikke Holm

Rikke Holm

Bokningschef

Rikke har många års erfarenhet inom resebranschen och har varit en del av Aclass sedan 2010. Hon ansvarar för bokningsavdelningen, där kunden alltid är i centrum.

Att resa betyder mycket för henne och under årens lopp har det blivit många resor runtom i Asien, Australien, USA och större delen av Europa. Hon har rest mycket i hela sitt, eftersom hon älskar möjligheten att uppleva nya kulturer och att känna friheten utomhus.

De bästa reseupplevelserna tycker Rikke att man får genom att ta med familjen på äventyr och känna hur det för familjen samman.  Goda minnen är en gåva för livet!

På fritiden umgås Rikke med sin familj och sina vänner. Hon kopplar av genom att köra ”en omgång runt bordet”, alltså familjens gemensamma pingisbord.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle började hos oss som praktikant 2012 och fortsatte sedan som assistent under sin kvarvarande studenttid. 2015 blev hon fast anställd på vår produktavdelning, där hon får arbeta med det hon älskar: att dela med sig av sina erfarenheter genom att planera nya, spännande resor.

Michelle har besökt nästan alla världsdelar och har alltid älskat att resa. Även om det är andra, tredje eller fjärde gången hon besöker ett resmål kommer hon alltid hem med nya upplevelser och äventyr i ryggsäcken.

Att resa världen runt och möta andra kulturer är en riktig ögonöppnare för de många olika sätt det finns att leva på. Att resa är att leva och lära, och det har i synnerhet lärt Michelle att det är de små sakerna i livet som är viktiga.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina har arbetat i resebranschen i över 15 år och de senaste tio åren har hon ägnat sig helhjärtat åt att ta fram resor. Det är både spännande och utmanande att arbeta med människor från hela världen, och hon älskar att planera resor där hon vet att våra kunder får en fantastisk upplevelse.

Hon påbörjade sitt resande liv som ung backpacker på en längre resa, och det gav henne mersmak att se och uppleva mer av den stora, vida världen. I dag har hon två underbara barn som lyckligtvis gärna följer med på resor.

Hon älskar djur och natur, men det som fascinerar henne mest på resorna är hur historien väcks till liv, t.ex. när man står på toppen av en gammal mayaruin i Mexiko.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie har i grunden en magisterexamen med historia som huvudämne, men har rest under större delen av sitt liv. Som liten såg hon det mesta av Europa från baksätet i föräldrarnas bil, och så snart hon var färdig med gymnasiet packade hon ryggsäcken och satte kurs mot nya äventyr.

Hennes allra största passion är Australien. Hon älskar Australien och har rest ”Down Under” fler än 15 gånger. Hennes största reseupplevelse är dock den gången hon snubblade över en giraffkalv i Afrika. Fast det kan också vara synen av solens glitter i snön på toppen av Aconcagua. Ett bröllop i Thailand står också högt på listan – det gör även den helt oplanerade roadtrippen genom Texas. Hon älskar kontraster och att komma bakom kulisserna i de länder hon besöker!

Louise Rye Jacobsen

Louise Rye Jacobsen

Product Coordinator

Louise är utbildad kontorsassistent och har tidigare arbetat med onlineförsäljning av VVS-artiklar. Hon blev snabbt fascinerad av resebranschen, och som hon själv säger ”Det är lite roligare att beskriva exotiska resmål och spännande resor än att beskriva vattenkranar och toaletter.”

Hon har stor förkärlek för Kanada efter flera semestrar och vistelser i provinsen Alberta. Kärleken till det stora landet är en kombination av den fantastiska naturen, den mångfaldiga befolkningen och inte minst det starka bandet hon fått till sina kanadensiska familjemedlemmar.

Några av de reseupplevelser hon minns bäst är en vandring i kanadensiska Rocky Mountains i -35 °C och en stillsam soluppgång från sitt enmanstält i bergen en vacker sommarmorgon.

Dessutom har Louise upplevt största delen av Europas länder på kör själv-resor som barn, då hela familjen har haft många härliga stunder med att lära sig så många fraser som möjligt på språken i alla de länder de körde igenom.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

Ekonomichef

Peter har en kandidatexamen i internredovisning och har bland annat arbetat som konsult på Deloitte i sju år. Hos Deloitte var Peter bland annat stationerad ett halvår i London och han har även varit på uppdrag i Australien. Genom sitt arbete som konsult har Peter byggt upp en gedigen kunskapsbas ”inom finansvärlden”.

Peter har främst rest i Europa, Amerika och Asien, där höjdpunkterna har varit en kör själv-resa från Vancouver till Banff och tillbaka med fantastiska naturupplevelser på vägen. Hans roligaste reseupplevelse är en tur till Borneo, där lokalbefolkningen trodde att han var en professionell badmintonspelare och bad om hans autograf. ”Jag tackade vänligt nej, men de insisterade, så jag blev ju tvungen att skriva”.

Alex Kasper Granild

Alex Kasper Granild

Business Controller

Alex har en kandidatexamen i redovisning och har tidigare arbetat som revisor. Han har arbetat i resebranschen i flera år och är till vardags involverad i de flesta av ekonomiavdelningens olika uppgifter.

Alex har bland annat varit i Florida med sin familj. En av resans höjdpunkter var när hans då femårige son fick hålla i en livs levande alligator. Även utflykterna till Kennedy Space Center och Magic Kingdom var väldigt fascinerande upplevelser.

Daniel Lipp Carstensen

Daniel Lipp Carstensen

Controller

Daniel utbildande sig till Financial Controller på yrkeshögskola, innan han började som ekonomiassistent på Aclass sommaren 2016. Han är otroligt glad över att arbeta i ett så professionellt team som han gör. Detta gör det lättare för honom att fokusera på att ge kunderna den hjälp de behöver.

Som barn reste han alltid på chartersemester runt om i Europa och njöt av solen. Men hans största reseupplevelse var i Thailand, där han upplevde den stora kulturskillnaden i jämförelse med Danmark. Han var särskild fascinerad över hur oerhört vackert det var i landet. När han snorklade upptäckte han verkligen hur rikt vattenlivet är.

Dino Karalic

Dino Karalic

Marknadsföringschef

Dino har arbetat med marknadsföring och företagsutveckling i över tio år, mestadels i resebranschen. Han värderar relevant, effektiv och unik marknadsföring, och att våra gäster ska få en upplevelse för livet, varenda gång – för bättre marknadsföring får man inte.

Dino har besökt många av våra resmål och har mängder av fantastiska minnen därifrån. För honom är det viktigt med en god nattsömn, och om du frågar Dino får man världens bästa sömn i ett tältläger i nationalparken Masai Mara i Kenya.

Majoriteten av sin fritid tillbringar han med familjen, där två små barn fyller en stor del av vardagen. Men han hittar även tid att umgås med sina vänner ibland – och bra avkoppling får Dino genom ett pass på gymmet, eller en löptur vid havet.

Dennis Damsager

Dennis Damsager

PPC-specialist

Dennis är PPC-specialist i vårt marknadsföringsteam och arbetar med data och analys med fokus på sökbeteende. Han är självlärd inom digital marknadsföring och har efter handelsskolan arbetat i över tio år med e-handel inom olika branscher och med olika roller.

Dennis vet förvånansvärt mycket om toaletter, vattenkranar och takrännor. Det beror på att han i många år har arbetat med försäljning av just VVS-produkter. Hans kollegor kan alltid få goda råd på vägen när de behöver hjälp med ett gör det själv-projekt.

När han inte arbetar ägnar han sin tid åt fotboll och resor. För Dennis är resmålet inte så viktigt, så länge han har trevligt sällskap och temperaturen ligger runt 25–30 grader.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO-specialist

Trine är SEO-specialist och arbetar med att ta fram innehåll till våra hemsidor. Hon ser till att hemsidorna och sökmotorerna talar samma språk.

Sin första ”riktiga” resa gjorde Trine när hon var på en två veckor lång tågluff genom Europa när hon gick på gymnasiet. Sedan dess har det blivit en klassisk jorden runt-resa, flera storstads- och charterresor och ett halvår i Kina i samband med att hon läste kinesiska på Århus universitet.

Och just Kina har en mycket särskild plats i Trines hjärta. Hennes vistelse i landet har bjudit henne på några av hennes största upplevelser, men också kulturella, personliga och språkliga utmaningar. Kärleken till språket är stark än i dag.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

Verkställande Direktör

Claus är utbildad inom transport och logistik och har bland annat bott och arbetat utomlands i Tyskland, Kina, Japan och Korea under åtta år. Under åren har Claus rest i Asien, Europa, i USA och Kanada samt Kenya, Tanzania och Sydafrika.

Claus har från dag ett brunnit för att Asiatours alltid ska göra sitt bästa för att ge sina kunder fantastiska upplevelser. Hans passion är att leva upp till sitt mantra ”att ge våra kunder deras livs upplevelserresa” och att det alltid ska vara en central del av Asiatours dagliga arbete. Detsamma gäller för respekten för naturen, djuren och våra samarbetsparter på resmålen.

På fritiden umgås han helst med familjen, och tillsammans med dem reser Claus gärna till några av Asiatours spännande resmål. Annars spelar han gärna en runda golf med sina vänner.

Våra mest populära resor
Hit reser andra
Varför ska man resa med Asiatours.se?
Därför väljer våra kunder oss

Vi finns alltid här för dig

 • Personlig service från reseexperter med förstahandserfarenhet
 • Engagerat bokningsteam som säkerställer en smidig resa
 • Hjälp dygnet runt på resan

100 % smidigt och bekvämt

 • Välplanerade resplaner med noggrant utvalda höjdpunkter
 • Flyg, transfer och boende ingår i alla resor
 • Olika alternativ finns tillgängliga så att du kan skräddarsy din resa
 • Boende på fantastiska platser
 • Noggrant utvalda lokala guider med omfattande kunskap och erfarenhet

Erfarenhet

 • Uppskattas av tusentals nöjda kunder sedan 2006
 • Alla resor testas och kvalitetssäkras av vårt eget team
 • Långvarigt samarbete med ett stort nätverk av partner i Asien

Mest värde för pengarna & heltäckande skydd

 • Vi garanterar de bästa priserna
 • Goda relationer med våra samarbetspartner säkerställer de bästa priserna och den bästa kvaliteten
 • Vi optimerar logistiken och andra processer – du betalar endast för ditt livs semester
 • Medlem av Danmarks Resegarantifond (nr.1778)
 • Medlem av Danmarks Resebyrå Förening
 • Personlig ansvarsförsäkring

Vi använder cookies för att göra vår webbplats mer användarvänlig och relevant för dig, samt för att visa målinriktade annonser. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du detta.

Du kan säga nej tack till cookies genom att klicka här. Vi använder en cookie för att komma ihåg ditt val.

Läs mer här.