• Nöjda gäster sedan 2006
 • Engagerade rese experter
 • Noga testade kvalitetsresor
 • Noga utvalda lokala guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistans under resan
 • Medlem av resegaranti fonden
11 dagar

En bit av Kina

Drömmer du om att uppleva Kina men har begränsat med tid? Då är den här kortare rundresan perfekt för dig. Du upplever tre fantastiska platser som finns med på UNESCOs världsarvslista samt Shanghais tydliga kontraster.

Vi stödjer hållbar utveckling. För varje resa du köper hos oss, planterar vi 10 träd. Läs mer om vårt projekt för hållbar utveckling här.

En bit av Kina En bit av Kina
11 dagar

En bit av Kina

Drömmer du om att uppleva Kina men har begränsat med tid? Då är den här kortare rundresan perfekt för dig. Du upplever tre fantastiska platser som finns med på UNESCOs världsarvslista samt Shanghais tydliga kontraster.

Vi stödjer hållbar utveckling. För varje resa du köper hos oss, planterar vi 10 träd. Läs mer om vårt projekt för hållbar utveckling här.

Vad ingår i priset?
Följande ingår i resan
 • Flygresa från Sverige till Beijng och tillbaka från Shanghai
 • Transfer från och till flygplatsen med kinesisktalande chaufför
 • Tågresa med höghastighetståg från Beijing till Xi’an och från Xi’an till Shanghai
 • 9 nätter på fyrstjärniga hotell
 • 9 x frukost (dag 3-12)
 • Lokal engelsktalande guide på utflykter med kinesisktalande chaufför
 • Utflykterna sker med kollektivtrafik och i bil eller minibuss med luftkonditionering
 • Alla nämnda transfers och utflykter sker i internationella grupper på 2-14 personer och endast med Asiatours egna gäster
 • Dygnet runt-bemannad jourtelefon under hela resan
 • Avresegaranti – resan genomförs vid min. 2 resenärer

Omfattande utflyktspaket:

 • Stadsrundtur i Beijing med Himmelska fridens torg, Förbjudna staden och Kolberget
 • Kinesiska muren
 • Det muslimska kvarteret i Xi’an
 • Terrakottaarmén
 • Stadsrundtur i Shanghai med Nanjing Road, The Bund och Shanghai World Financial Center
 • Inträde och avgifter till ovan nämnda sevärdheter

Kortfattat om resan

Drömmer du om att uppleva Kinas klassiska sevärdheter men har begränsat med tid? Då är den här rundresan perfekt för dig.

Du börjar i det historiska maktcentret Beijing, där du går i kejsarens fotspår. Här upplever du Himmelska fridens torg, Den förbjudna staden och Beijings högsta punkt, Kolberget.

Efter ett par timmars bilfärd från huvudstaden väntar Kinas landmärke – Kinesiska muren– som sträcker sig flera tusen kilometer genom norra Kina. Du kan verkligen njuta av detta imponerande försvarsverk!

Därefter fortsätter du 1 000 km sydväst mot den charmiga staden Xi’an. Här upplever du det muslimska kvarteret och terrakottaarmén, som är det största fyndet av underjordiska skulpturer som världen någonsin har sett. Här finns över 7 000 terrakottakrigare i människostorlek, alla med olika ansikten och frisyrer. Väldigt imponerande!

Resan avslutas i Kinas ekonomiska centrum – Shanghai – där den kinesiska utvecklingen pågår i expressfart. Shanghai är också kontrasternas stad – du får känslan av att vara tillbaka i början av 1900-talet längs hamnpromenaden The Bund och kan känna pirr i magen från 97:e våningen i en futuristisk skyskrapa.

Kina är på alla sätt ett fascinerande land!

Välj denna resa eftersom...

 • Kortare rundresa fylld av stora upplevelser och kontraster i både Beijing, Xi’an och Shanghai
 • Låt dig förtrollas av dofterna från gatuköken, de ikoniska röda lanternorna, neonupplysta skyskrapor och vacker kinesisk arkitektur
 • Se fram emot att uppleva kinesiska muren, Terrakottaarmén och Förbjudna staden som alla finns med på UNESCOs världsarvslista
 • Förläng resan med solsemester på den härliga semesterön Hainan

Våra priser inkluderar alltid

 • Alla flyg – både internationella och inrikes
 • All transfer på resmålet
 • Alla schemalagda utflykter och aktiviteter
 • Alla övernattningar
Se alla bilder
Bilder
Detaljerat dagsprogram
Dag 1: Avresa från den valda flygplatsen

I dag flyger du från vald flygplats till Kinas huvudstad Beijing med mellanlandning(ar) på vägen.

Dag 2: Ankomst till Beijing

Du anländer till Beijings internationella flygplats, går igenom passkontrollen och hämtar sedan upp ditt bagage. I ankomsthallen väntar din chaufför med en skylt, där ditt namn står. Chauffören kör dig till hotellet i centrala delen av Beijing.

Efter incheckning finns det gott om tid till att vila, ta ett bad och packa upp. Du kan också åka och utforska den kinesiska huvudstaden, där det bor ca 22 miljoner invånare.

Kl. 18.30 är det informationsmöte i hotellets lobby. Då berättar guiden om Kina och vad man ska tänka och vara uppmärksam på. Samtidigt kommer hen att besvara alla eventuella frågor och gå igenom programmet för din resa. Därefter väntar en kort promenad, så att du blir bekant med området runt omkring hotellet.

Kinas historia är starkt förknippad med Beijing, och det finns inga andra platser i Kina där man hittar kulturskatter och sevärdheter som här. Därför har du något att se fram emot de kommande dagarna.

Övernattning:
Dag 3: Stadsrundtur i Beijing

I dag väntar en spännande stadsrundtur i Beijing. Du kommer att gå mycket, så se till att ha bra och bekväma skor.

Du möter upp guiden i lobbyn efter en stadig frukost, och här börjar dagens utflykt till Beijings mest populära sevärdheter.

Från hotellet går du till den 840 meter långa shoppinggatan Dashilan, som ligger söder om Himmelska fridens torg. Dashilan är ett av de äldsta shoppingområdena i Beijing och här finns både klädbutiker, restauranger, caféer och butiker med kinesiska specialiteter och souvenirer.

Du fortsätter till Himmelska fridens torg, även känt som Tiananmen Square. Under Ming- och Qing-dynastierna låg de kejserliga ministeriernas kontor här. Dessa skadades under boxarupproret, och området gjordes om, vilket ledde till uppförandet av Himmelska fridens torg. 1949 byggdes torget ut till dess nuvarande storlek (800 meter från söder till norr och 500 meter från öst till väst), vilket gör det till det största öppna torget i världen. Torget fick sitt namn efter Himmelska fridens port, som avgränsar torget från Den förbjudna staden, som ligger i norr.

På torgets västra sida kan du uppleva Folkets stora hall, där den nationella folkkongressen möttes. I söder ligger Maos mausoleum och i öst museet för kinesisk historia och den kinesiska revolutionen. Förutom de många betydelsefulla och historiska byggnaderna har torget också en dyster historia. Det var nämligen på det här torget som den förfärliga studentdemonstrationen, som slogs ner av det kinesiska styret, ägde rum 1989.

Därefter väntar Den förbjudna staden, som finns med på UNESCOs lista över världskulturarv. Den förbjudna staden var kejsarpalats under Ming- och Qing-dynastierna.

Historien om Den förbjudna staden börjar i söder i den gamla huvudstaden Nanjing. Här hade den första Ming-kejsaren etablerat en dynasti år 1368. När kejsaren dog blev ett av hans barnbarn utsett till arvtagare. Generalen Zhu Di, den avlidne kejsarens fjärde son, höll inte med om det här beslutet, trots att han inte hade en chans att vinna tronen genom arvsföljden. Däremot hade han en mäktig armé bakom sig och 1402 lyckades han avsätta den dåvarande kejsaren och installerade sig själv på tronen. Zhu Di var inte populär i Nanjing och han beslutade sig därför för att flytta huvudstaden norrut. Han döpte området till ”Beijing”, vilket betyder ”Den norra huvudstaden”. Zhu Di ville inte bara skapa en huvudstad, han ville också uppföra ett överdådigt palats som skulle avspegla Kinas syn på sig själv som världens centrum. 1406 påbörjade han uppförandet av sitt palats – en stad i staden, där kan kunde leva i säkerhet och regera i allsmäktighet. 1420 stod palatset färdigt och hela komplexet omfattade 999 byggnader med totalt 9 999,5 rum. I Kina sägs det att himlen har 10 000 rum och kejsaren, som har titeln ”himlens son”, får inte överglänsa himlen. Därav de 9999,5 rummen. Palatset fick namnet Den förbjudna staden, då endast kejsarfamiljen, kejsarens ämbetsman, tjänare, vakter och annat adligt folk fick komma in bakom de tjocka, röda murarna.

Palatset huserade 24 kejsare, fram till Kinas sista kejsare Puyi, som blev bortdriven 1924. Redan året efter detta blev Den förbjudna staden ett offentligt museum och i dag är det en av Kinas största sevärdheter.

Från Den förbjudna staden fortsätter du till Kolberget, som är ett högland skapat av människan, norr om Den förbjudna staden. Kullen är Beijings högsta punkt och när vädret är klart har du en otrolig utsikt över Den förbjudna staden och den livliga metropolen.

På eftermiddagen tar du avslutningsvis metron tillbaka till hotellet.

Övernattning:
Dag 4: Beijing

I dag kan du tillbringa dagen med att uppleva och utforska den kinesiska huvudstaden på egen hand. Du kan också välja en av våra spännande tilläggsutflykter.

Dag 5: Kinesiska muren

I dag åker du vidare till Kinesiska muren, som finns med på UNESCOs världsarvslista.

Muren är ett mycket imponerande försvarsverk, som sträcker sig genom norra delen av Kina och den kinesiska historien.

Muren består inte av en enda lång mur, som många tror, utan av flera murar, varav de första byggdes som försvarsverk under 600-talet f.v.t. År 221 förenade och byggde kejsaren Qin Shi Huang ut murarna, som ett värn mot de mongoliska nomaderna i norr, som var intresserade av åkerjorden och markerna i söder. Det här är grunden till den kinesiska muren, som sedan förlängdes och förstärktes i flera omgångar – senast under 1500-talet under Ming-dynastin.

Muren sträcker sig från kusten vid Gula havet öster om Beijing till Gobiöknen i nordvästra Kina. Det råder mycket tvivel om murens exakta längd. Den består nämligen av både gamla och nyare murar samt ruiner, vilket gör den svår att mäta. På kinesiska kallas muren för ”Wànli chángchéng”, som betyder ”Den 10 000 li långa muren”. Li är en gammal kinesisk måttenhet och 10 000 li motsvarar ungefär 5 000 kilometer. Enligt arkeologiska undersökningar anses muren dock vara omkring 6 000 kilometer lång.

Muren är uppdelad i olika områden och du besöker Mutianyu-området, som är ett av de mindre turistområdena. Du och guiden blir avsläppta på parkeringsplatsen i Mutianyu, och härifrån går du via en brant väg upp till linbanan, som tar dig upp till muren. Från toppen av muren får du en fantastisk utsikt och du kan se hur muren följer bergens kurvor upp till de högsta topparna.

Du kommer att se hur muren varierar mycket både i bredd och höjd. På de flesta platserna är den 3–6 meter bred och 7–8 meter hög. Vissa delar av muren är också mycket branta och stegens höjder varierar. Detta gäller särskilt vakttornen, som inte endast användes som utsiktsplatser utan också för att varna om fara genom röksignaler.

Du får tid på egen hand för att utforska muren och avnjuta din medhavda lunch.

Efter ett par timmar på muren åker du ner med linbanan och blir körd tillbaka till ditt hotell.

Övernattning:
Dag 6: Höghastighetståg från Beijing till Xi'an – Halvdagstur i Xi'an

Efter frukost körs du till tågstationen i Beijing och tar ett höghastighetståg till Kinas gamla huvudstad Xi’an. Vi rekommenderar att du tar med lite mat, snacks och dryck på tåget. Det går också att handla ombord av tågpersonalen.

Du sitter i en stol som påminner om en flygstol, där du kan njuta av det varierande landskapet. Tågresan tar dig över berg och slätter och genom lantbruks- och industriområden. Tåget åker i upp till 350 km i timmen och du avverkar ca 1 200 km på mindre än 6 timmar.

Vid ankomsten till Xi’an blir du mött av en guide och chaufför, som kör dig till ditt hotell som ligger centralt och på gångavstånd till stadens sevärdheter.

Xi’an är en charmig och trevlig stad med ca 8 miljoner invånare. Det var här den berömda Sidenvägen tog slut och Xi’an var därför en smältdegel av kulturer och religioner i många år. Xi’an är än i dag en ytterst mångkulturell stad, vilket du också lär uppleva under ditt besök.

Efter incheckning på hotellet ger du dig ut på en spännande guidad rundtur i staden. Rundturen sker till fots och startar vid hotellet. Du passerar det fina, ikoniska klocktornet och fortsätter till ett av stadens äldsta kvarter, nämligen det muslimska kvarteret, även känt som Huimin Jie. Det bor över 30 000 muslimer i kvarteret, som är centrum för det muslimska samhället i Xi’an.

Araber och kineser från den dominerande etniska gruppen hàn har gift sig med varandra i över tusen år, så det är inte längre särskilt vanligt att se personer med ansiktsdrag från Mellanöstern. Endast ett fåtal muslimer läser arabiska, och ännu färre talar språket.

Dagens första besök är den stora moskén, där du upplever ett behagligt lugn. Denna moské är Kinas äldsta och också den mest berömda. Den byggdes år 742, vilket är innan den arabiska arkitekturen fann sitt dominerande uttryck. Därför finns det inga minareter, kupoler eller azurblå kakel i moskén. Moskén liknar mer ett buddhistiskt tempel med fina paviljonger, små bassänger och välskötta kinesiska trädgårdar.

Du fortsätter till den takförsedda basaren, där det finns stånd med textilier, souvenirer, väskor och konsthantverk. Här kan du öva på att pruta på priset om du ser något du bara måste ha.

Efter moskéns behagliga lugn och prutandet om priser avslutas turen i de kaotiska och färggranna gatorna där gatuköken ligger sida vid sida om varandra. Här stöter du på kvinnor med slöja och män som bär kufi, en slags rund mössa. Hela gatan präglas av lockande dofter från matstånden, som erbjuder grillspett med lammkött och bläckfisk, kryddiga soppor, torkad chili, valnötter stora som hönsägg samt kryddor och färsk frukt.

Guiden pekar ut bra matställen och vi rekommenderar att du provar på stadens berömda dumplings, vilka är en specialitet i Xi’an. Dumplings är små ångkokta degpaket med olika fyllningar och påminner om ravioli.

Sedan kan du välja att stanna kvar i området eller följa med guiden tillbaka till hotellet.

Mot en tilläggsavgift finns det möjlighet att flyga från Beijing till Xi’an i stället för att åka med höghastighetståget.

Dag 7: Terrakottaarmén

Då huvudstaden i år 906 blev flyttad från Xi´an föll staden i glömska och sov nästan en törnrosasömn fram till 1974, då en av Kinas mest betydelsefulla kulturskatter återigen såg dagens ljus en bit utanför staden. Det arkeologiska fyndet satte genast Xi’an på världskartan igen, och i dag ska du få veta varför.

Du hämtas på hotellet och körs till en av resans absoluta höjdpunkter – Terrakottaarmén. 1974 hittade kinesiska bönder delar av en skulptur i människostorlek strax utanför Xi’an. Arkeologer kallades dit för att fortsätta utgrävningarna, som resulterade i det största fyndet av underjordiska skulpturer som världen någonsin har sett. De upptäckte över 7 000 terrakottakrigare, hästar och vagnar. Krigarna är mellan 175 och 190 cm höga och ser alla olika ut – olika ansikten, frisyrer och uniformer. De är alla uppställda på rad redo för strid nära kejsaren Qin Shi Huangs gravsten. Det sägs att krigarna byggdes för att beskydda sin härskare efter döden.

Man har byggt tre hallar över de stora fynden, som är restaurerade och uppställda där de upptäcktes. Man har också byggt ett museum till några av de vackra och unika artefakterna, bland annat brons-, guld- och silverskatter. Hela området är mycket imponerande och det är också därför som Terrakottaarmén finns med på UNESCOs världsarvslista.

Dag 8: Höghastighetståg från Xi'an till Shanghai – Halvdagstur i Shanghai

I dag körs du till tågstationen i Xi’an, som påminner om en flygplats. Här ska du åka med höghastighetståget till Shanghai. En resa som tar mindre än 6 timmar.

Shanghai är Kinas största stad med cirka 25 miljoner invånare. Huangpu-floden, som är en biflod till den mäktiga Yangtze-floden, delar staden i två delar: Shanghais historiska centrum Puxi på den västra sidan och det nya finansdistriktet Pudong på den östra sidan.

Shanghai är otroligt fascinerande på alla sätt och vis! Det är en stad som är både gammal, modern och närmast futuristisk. Gamla hus, traditionella tempel och trädgårdar från Ming-dynastin ligger sida vid sida med moderna shoppingcenter och höga, neonupplysta skyskrapor. Det är som att besöka olika världar, och det är just det som gör Shanghai unikt och spännande att besöka.

Shanghai är den stad i Kina som påminner mest om väst och är därmed inte särskilt kinesisk. Den europeiska dominansen mellan 1842 och 1940 har satt sin prägel på arkitekturen i de gamla koncessionsområdena längs The Bund och Den franska koncessionen. Detta gör att man ibland kan undra om man i stället befinner sig i London eller Paris.

Vid ankomsten i Shanghai blir du mött av en guide och chaufför, som kör dig till ditt hotell. Efter incheckning på hotellet väntar en guidad rundtur till några av stadens populära sevärdheter.

Första besöket är den närliggande och populära gatan Nanjing Lu, som är en av världens livligaste shoppinggator med cirka 1 miljon besökare dagligen. Gatan är 5,5 kilometer lång och därmed också den längsta shoppinggatan i världen. Den sträcker sig från The Bund i öst till Jing’an-templet i väst. Här finns både märkesbutiker, traditionella butiker, västerländska snabbmatsrestauranger och butiker där man säljer silke och souvenirer.

Från Nanjing Lu åker du vidare till The Bund, Shanghais berömda hamnpromenad. The Bund är ett av de mest populära områdena i Shanghai. Här befinner du dig mellan två världar. På den ena sidan av floden kan du beundra The Bunds vackra och välbevarade byggnader som vittnar om Den engelska koncessionen, medan du på den andra sidan av floden kan uppleva Pudongs moderna skyskrapor, som blir upplysta när mörkret faller på.

Gå längs den 1,5 km långa promenaden, där det vimlar av både turister, lokalbefolkning och brudpar, som tar bilder med de många skyskraporna i bakgrunden.

Utflykten avslutas vid skyskrapan Shanghai World Financial Center (Shanghai WFC). Byggnaden är 492 meter hög och har 101 våningar. Från 97:e och 100:e våningen får du en fantastisk utsikt över hela staden, som kan få vem som helst att tappa andan.

Sedan kan du välja att gå runt lite på egen hand eller att följa med guiden tillbaka till hotellet.

Mot en tilläggsavgift finns det möjlighet att flyga från Xi’an till Shanghai i stället för att åka med hastighetståget.

Dag 9: Shanghai

Du kan ägna dagen åt att utforska och njuta av Shanghai på egen hand.

Platser som är värda att besöka är bland annat Folkets park, Folkets torg och Den franska koncessionen.

Folkets park ligger som en oas i hjärtat av Shanghai. Parken är ett mysigt, grönt och lugnt andningshål mitt i den annars livliga storstaden. Här i parken kan du få en inblick i hur vardagen och helgen tillbringas. Du kan se vissa läsa böcker och utöva tai-chi, medan andra övar engelska på English Corner. Det mest uppseendeväckande är nog äktenskapsmarknaden på Blind Date Corner, där du kan se föräldrar vars uppslagna paraplyer pryds av fastklistrade kontaktannonser. Här försöker de hitta den rätta partnern till sin son eller dotter. En mycket annorlunda och rolig upplevelse!

Från Folkets park kan du gå 100 meter söderut till Folkets torg. Torget är Shanghais mest populära samlingsplats och hem åt Shanghai Grand Theatre och Shanghai Museum, som rymmer en av Kinas mest intressanta konstsamlingar. Härifrån kan du även se Radisson Blu Hotels ikoniska Sky Dome Bar på 47:e våningen. I närheten av torget ligger också ett stort underjordiskt köpcenter.

Ett annat område som är värt att besöka är Den franska koncessionen, som är en av de trevligaste stadsdelarna i Shanghai. Här finns inga moderna shoppingcenter eller skyskrapor, men däremot själ och charm. Strosa i labyrinten av små gator med butiker, mysiga restauranger och kaféer. Du kan också uppleva gröna alléer med villor och palats i fransk stil.

Dag 10: Shanghai

I dag kan du tillbringa dagen med att utforska Shanghai ännu mer.

Om du vill uppleva lite mer av det traditionella Kina kan du besöka det kinesiska kvarteret, där du hittar Shanghai Old Street och den välbesökta trädgården Yuyuan.

Medan du går längs Shanghai Old Street är det värt att lägga märke till husen och den arkitektoniska utvecklingen från Ming-och Qing-dynastin till 1900-talet. I byggnaderna finns det massor av specialbutiker, där man kan köpa allt från smycken till konsthantverk och kalligrafer. Besök till exempel tehuset Chun Feng De Yi, som ligger nära korsningen vid Xiaochang. Här kan du njuta av en kopp traditionellt te, som har tillagats på traditionsenligt sätt.

Från Shanghai Old Street kan du gå vidare till Jiuqu-bron, som slingrar sig över en liten sjö med karpfiskar. Här ligger Shanghais äldsta tehus, Huxinting, från 1855. Jiuqu-bron tar dig till ingången av Shanghais finaste trädgård – Yuyuan.

Yuyuan-trädgården anlades 1559 av ämbetsmannen Pan Yunduan under Ming-dynastin. Yu betyder fred och välbefinnande på kinesiska, och trädgården anlades som en fristad åt Pans föräldrar. Den täcker ett område på två hektar och är ett av de vackraste exemplen på kinesisk trädgårdskonst. Trädgården är som en fridfull oas med små karpdammar, paviljonger, portar, broar och vattendrag. Den skyddande muren som omringar trädgården håller Shanghais livliga Old Town på avstånd.

Dag 11: Hemresa och hemkomst

Det har blivit dags att ta farväl av Kina. Du hämtas på hotellet av en chaufför och körs till flygplatsen. Härifrån flyger du till Sverige med mellanlandning(ar) på vägen.

Kombinera med
Välj mellan möjligheterna härunder
Förlängning med solsemester i Hainan, 3 nätter

Hainan är Kinas största ö och gränsar till Tonkinbukten och Vietnam i väst samt Sydkinesiska havet i öst. Öns tropiska klimat och vackra vita stränder bjuder in till sol och vattensport och gör Hainan till Kinas motsvarighet till Hawaii.

Under de senaste 10–20 åren har ön i rekordfart utvecklats till ett tropiskt semesterparadis. Hotellen hopas på den sydkinesiska ön och det är tydligt att ön satsar stort på turismen. Solsemester i Kina är dock fortfarande ett okänt begrepp för många och därför kan du uppleva att stränderna ännu inte är översvämmade av turister.

Under denna förlängning bor du vid en av öns bästa stränder i det lyxiga området Yalong Bay, som ligger cirka 25 kilometer öster om huvudstaden Sanya, vilken är Kinas sydligaste stad. Stranden vid Yalong Bay är 7 kilometer lång och här kan du verkligen koppla av och njuta av de vita sandstränderna, det klara vattnet och de vajande kokospalmerna samt utsikten över de grönklädda bergen, som omger viken.

Du kan förlänga solsemestern med ytterligare nätter efter dina önskemål.

Tillägg för enkelrum 5 020 kr
Unika fördelar för grupper från 6 personer – inhämta en offert idag för att se alla fördelar.
När vill du resa?
Avresedatum
Alla visade priser är per person
Resbrev
Berättelser från resenärer
Kontakta resekonsulten Mira Lindholm

Skriv till:
info@asiatours.se

Ring till:
08-124 103 68

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Varför ska man resa med Asiatours.se?
Därför väljer våra kunder oss

Vi finns alltid här för dig

 • Personlig service från reseexperter med förstahandserfarenhet
 • Engagerat bokningsteam som säkerställer en smidig resa
 • Hjälp dygnet runt på resan

100 % smidigt och bekvämt

 • Välplanerade resplaner med noggrant utvalda höjdpunkter
 • Flyg, transfer och boende ingår i alla resor
 • Olika alternativ finns tillgängliga så att du kan skräddarsy din resa
 • Boende på fantastiska platser
 • Noggrant utvalda lokala guider med omfattande kunskap och erfarenhet

Erfarenhet

 • Uppskattas av tusentals nöjda kunder sedan 2006
 • Alla resor testas och kvalitetssäkras av vårt eget team
 • Långvarigt samarbete med ett stort nätverk av partner i Asien

Mest värde för pengarna & heltäckande skydd

 • Vi garanterar de bästa priserna
 • Goda relationer med våra samarbetspartner säkerställer de bästa priserna och den bästa kvaliteten
 • Vi optimerar logistiken och andra processer – du betalar endast för ditt livs semester
 • Medlem av Danmarks Resegarantifond (nr.1778)
 • Medlem av Danmarks Resebyrå Förening
 • Personlig ansvarsförsäkring

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Asiatours.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.