• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanMercure Resort Sanur
Mercure Resort Sanur
Sanur, Bali

Mercure Resort Sanur ligger i en 5 hektar stor och tropisk trädgård direkt vid Sanurs sköna sandstrand, där palmer vajar i den lätta brisen. Utanför dörren hittar du massor av butiker, restauranger och mysiga kaféer, där du kan njuta av en traditionell kopp kaffe.

Resorten är byggd som en balinesisk landsby med charmiga bungalower med halmtäckta tak och 4–6 rum vardera. Samtliga rum är inredda i enkel, balinesisk stil och har gratis wifi, aircondition, minibar, värdeskåp, kaffe- och tefaciliteter, tv, telefon och badrum med hårtork och toalettartiklar. Efter en dag i solen kan du dra dig tillbaka till din privata terrass eller balkong och läsa en bra bok, spela kort eller bara njuta av utsikten över den frodiga trädgården med kvittrande fåglar.

Stranden nedanför hotellet är privat med tillhörande solstolar och parasoller. Gillar du inte sand mellan tårna har resorten två pooler.

Det är dessutom bra upplagt för barn och resorten är mycket familjevänlig med både barnpool, barnklubb, familjerum och sportaktiviteter, som tennis, volleyball och badminton.

I Restaurant Pandawa kan du morgon, middag och kväll välja mellan både internationella och indonesiska rätter, medan du njuter av utsikten över den gyllene sandstranden. På kvällarna bjuds det på underhållning i form av levande musik och balinesisk dans.

Ytterligare faciliteter omfattar spaavdelning och utcheckningslounge med badfaciliteter och bagageförvaring, som som kan använda på avresedagen.

Fråga oss om pris för uppgradering.

Kontakta resekonsulten Mira Lindholm

Skriv till:
info@asiatours.se

Ring till:
08-124 103 68

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Asiatours.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.