• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanHai Tide Beach Resort
Hai Tide Beach Resort
Nusa Lembongan
Pris för uppgradering av rum, 3 nätter:
Garden Lumbung Per person:  1 490 kr
Beachfront Lumbung Per person:  1 985 kr

Från Hai Tide Beach Resort har du direkt åtkomst till den ljusa sandstranden i Mushroom Bay, vilken är en av Nusa Lembongans bästa stränder.

Du bor mitt i hotellets frodiga trädgård, mellan palmträd och vackra tropiska blommor, i en av de totalt arton bungalowerna med halmtak som kallas “lumbung” och som ursprungligen var gammaldags rislador. På bottenplan har du ett litet privat utomhusområde, där du kan koppla av och sitta i skuggan, medan första våningen erbjuder ett sovrum med myggnät, aircondition, kylskåp, gratis vatten på flaska, värdeskåp, kaffe- och tefaciliteter samt badrum med hårtork. Det finns även en liten balkong med bord och stolar.

Oavsett var på hotellet du befinner dig så har du inte långt till stranden. Om du inte tycker om sand mellan tårna kan du i stället njuta av livet vid hotellets poolområde, där det finns två pooler och en mindre barnpool.

Som gäst på Hai Tide Beach Resort har du gratis tillgång till guidade landsbyturer, kajak, cykel, snorklingsutrustning och olika vattensportsaktiviteter. Hotellet erbjuder även dykarkurser (mot betalning) så att du kan ta dig ända ner till de vackra korallreven och de tropiska fiskarna.

Restaurangerna Hai Bar & Grill och Hai Ri Zen har ett helt fantastiskt läge med utsikt över havet och bukten, och här kan du njuta av läckra rätter från både det lokala och det internationella köket.

Avsluta dagen med en drink i solnedgångens sken.

Kontakta resekonsulten Mira Lindholm

Skriv till:
info@asiatours.se

Ring till:
08-124 103 68

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Asiatours.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.