• Nöjda gäster sedan 2006
 • Engagerade rese experter
 • Noga testade kvalitetsresor
 • Noga utvalda lokala guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistans under resan
 • Medlem av resegaranti fonden
14 dagar

Bali med barn

Barnvänlig rundresa med god komfort på hotellen. Härliga upplevelser med vilda delfiner och byliv i Rumah Desa. Solsemester vid barnvänliga sandstränder i Lovina och Sanur.

Vi stödjer hållbar utveckling. För varje resa du köper hos oss, planterar vi 10 träd. Läs mer om vårt projekt för hållbar utveckling här.

Bali med barn Bali med barn
14 dagar

Bali med barn

Barnvänlig rundresa med god komfort på hotellen. Härliga upplevelser med vilda delfiner och byliv i Rumah Desa. Solsemester vid barnvänliga sandstränder i Lovina och Sanur.

Vi stödjer hållbar utveckling. För varje resa du köper hos oss, planterar vi 10 träd. Läs mer om vårt projekt för hållbar utveckling här.

Vad ingår i priset?
Följande ingår i resan
 • Flyg t/r från Sverige till Denpasar
 • 11 nätter på 3- till 4-stjärniga hotell
 • 11 x frukost (dag 3–13)
 • 2 x lunch (dag 4 och 6)
 • Lokal engelsktalande guide på transfer och utflykter
 • Färd i minibuss eller buss med aircondition
 • Möjlighet att förlänga med extra nätter i Sanur
 • Alla nämnda transfers och utflykter sker i internationella grupper på max 14 personer och endast med Asiatours egna gäster
 • Bemannad nödtelefon hela dygnet under hela resan
 • Avresegaranti – resan genomförs oberoende av antalet deltagare

Omfattande utflyktspaket:

 • Besök i byn Rumah Desa med aktiviteter där du får en inblick i balinesernas vardag och ser hur de lever, bor, lagar mat, arbetar med lantbruk och går i skolan.
 • Resa i Balis orörda landskap i Tabanan-provinsen med det kungliga templet Taman Ayun
 • Risterrasser vid Tegalalang
 • Kintamanis högland med utsikt över vulkanen Batur och kratersjön
 • Vattentemplet Tirta Empul i Tampaksiring, där balineserna utför en reningsceremoni i det heliga källvattnet
 • Safari med vilda delfiner i Lovina
 • Tvillingsjöarna Tamblingan och Buyan omgivna av tät regnskog i Munduks högland
 • Inträde och avgifter till ovan nämnda sevärdheter

Kortfattat om resan

Bali är ett perfekt resmål för barnfamiljer.  Det är inte så långt mellan de olika sevärdheterna, balineserna älskar barn och det finns vilda delfiner, vulkaner och kratersjöar.  Upplevelserna är färgrika på alla sätt med frodiga gröna landskap och brokiga balinesiska dansdräkter.

Resan startar i centrala Bali och i Ubud, som omges av en kuperad terräng med böljande gröna risfält. Staden är dessutom Balis hjärta och centrum för konst och kultur. Under ett besök i byn Rumah Desa nära Ubud får ni uppleva balinesernas vardag och traditioner på nära håll. Ni ser hur familjerna bor, gör offergåvor, driver lantbruk och lagar mat. Om ni vill kan ni delta i aktiviteterna på egen hand.

På väg till Lovina passerar ni Tegalalangs berömda risterrasser, som pryder bergssluttningarna likt mattor, och Kintamanis högland med utsikt över vulkanen Batur och kratersjön. Lovina ligger på Balis norra kust och den barnvänliga stranden kännetecknas av sin karaktäristiska svarta vulkansand. Här väntar er oförglömliga upplevelser med vilda delfiner.

Genom fantastiska landskap med tvillingsjöarna Tamblingan och Buyan sätter ni kurs mot en härlig avslutning med solsemester vid den breda, gyllene sandstranden i trivsamma och lugna Sanur. Här bor ni på en komfortabel och familjevänlig resort, som ligger precis vid stranden.

Du har möjlighet att förlänga resan med Gili Trawangan, Nusa Lembongan eller Singapore.

Välj denna resa eftersom...

 • Barnvänlig resa med få hotellbyten, barnvänliga hotell och flera fria dagar då ni själva kan bestämma tempot och aktiviteterna
 • Se fram emot Lovinas vilda delfiner, Tegalalangs gräsgröna risterrasser, Ubuds fräcka apor och det heliga vattentemplet Tirta Empul
 • Kom nära inpå balinesisk kultur och vardag i den lilla byn Rumah Desa med möjlighet att delta i en massa spännande aktiviteter för både stora och små
 • Få sand mellan tårna på Sanurs barnvänliga sandstränder och lek i det lugna vattnet medan palmerna vajar lätt i brisen

Våra priser inkluderar alltid

 • Alla flyg – både internationella och inrikes
 • All transfer på resmålet
 • Alla schemalagda utflykter och aktiviteter
 • Alla övernattningar
Se alla bilder
Bilder
Detaljerat dagsprogram
Dag 1: Avresa från vald flygplats

I dag flyger du mot gudarnas ö, Bali, med mellanlandning(ar) på vägen.

Dag 2: Ankomst till Bali – Ubud

Vid ankomsten till Balis internationella flygplats, Ngurah Rai, i Denpasar passerar ni först passkontrollen, där ni får era kostnadsfria turistvisum. Därefter hämtar ni ert bagage. I ankomsthallen väntar er guide med en Asiatours-skylt och ni känner genast av den balinesiska gästfriheten. Tillsammans med guiden åker ni till hotellet i Ubud, som är Balis kulturella hjärta. Böljande gröna risfält omger staden, som ligger centralt placerat på ön i vacker och kuperad terräng.

Resten av dagen tillbringar ni som ni vill och kan koppla av och vänja er vid det härliga varma klimatet.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 3: Tillbringa dagen i Ubud som ni vill

Ni tillbringar dagen som ni vill och har gott om tid att acklimatisera er. Ni kan koppla av vid poolen, ta en tur in till Ubuds centrum eller välja en av våra tilläggsutflykter, som beskrivs nedan.

Ubud har massor av aktiviteter att bjuda på och är Balis centrum för konst och kultur. Ni kan också besöka apskogen, som är en av Ubuds mest populära attraktioner och ligger i ett skyddat område i närheten av centrum. Här kan ni vandra längs stigar i skogen och uppleva de vilda och lekfulla aporna. De kan vara fräcka så se till att gömma undan eventuella matvaror i en väska så att aporna inte frestas att komma för nära.

Många konstnärer har etablerat sig i Ubud, där konstgallerier och små butiker visar upp och säljer lokalt konsthantverk i silver, trä, glas och keramik.

Glöm inte att insupa stämningen på stadens många trivsamma kaféer och restauranger.

Ni hittar också ett stort utbud av härliga dansföreställningar med den lokala, dramatiska och underhållande kecakdansen, även kallad elddansen, som utförs av manliga dansare.

Dag 4: Besök och aktiviteter i byn Rumah Desa

I dag kommer ni tätt inpå balinesernas traditionella kultur i den lilla byn Rumah Desa, som ligger 35 kilometer utanför Ubud. Här har ni möjlighet att delta i några av bybornas dagliga aktiviteter.

Efter frukost hämtas ni på hotellet och reser mot de orörda, böljande gröna landskapen i Tabanan-provinsen. Längs vägen stannar ni vid det kungliga tempelkomplexet Taman Ayun, som kan dateras tillbaka till 1634. Templet är känt för sin fantastiskt vackra arkitektur och sina stora trädgårdslandskap med lotusblommor i de jadegröna fiskdammarna.

I byn Rumah Desa får ni uppleva balinesernas vardag och traditioner på nära håll. Vid ankomsten möts ni av en lokal värd som berättar om hur familjerna bor, bygger hus, driver lantbruk och lagar mat. Om ni vill kan ni själva delta i aktiviteterna. Ni tar en promenad genom byn med små hus, tempel och ett vackert kuperat landskap med exotiska träd och växter. Efter cirka 15 minuters promenad kommer ni fram till risfälten och ser hur bönderna arbetar med vattenbufflar på fälten. Se hur lokalborna klättrar upp i kokospalmerna, gör kokosolja och smaka sedan på en färsk kokosnöt. Det finns också tid att besöka byskolan. Tillbaka i byn serverar lokalborna en utsökt balinesisk lunch, innan ni reser tillbaka till Ubud. Bilturen tar cirka 1 timme och ni är tillbaka på hotellet vid 16-tiden, varefter ni tillbringar resten av dagen som ni vill.

Dag 5: Tillbringa dagen i Ubud som ni vill

Ni tillbringar dagen som ni vill med att koppla av vid poolen, ta en tur in till Ubuds centrum eller välja att köpa till en av våra tilläggsutflykter.

Dag 6: Ubud – Risterrasserna i Tegalalang – Vattentemplet Tirta Empul – Kintamani – Lovina

I dag går turen till Balis norra kust och den barnvänliga stranden i Lovina med sin karaktäristiska svarta vulkansand. Efter frukost och utcheckning på hotellet hämtas ni av guiden och körs till Lovina. Flera stopp och massor av upplevelser väntar er under den vackra åkturen. Det första stoppet är vid Tegalalangs berömda risterrasser, där ni möts av en bländande vacker syn. De böljande gröna risfälten pryder bergssluttningarna likt mattor och är en syn ni sent kommer att glömma.

Ni fortsätter till det närliggande och enastående heliga vattentemplet Tirta Empul i Tampaksiring. Hit strömmar balineserna med små offergåvor och klädda i sina vackra, färgstrålande dräkter för att utföra en reningsceremoni i de heliga källorna, som härrör från templet. Ni upplever balineserna på nära håll och den unikt högstämda stämningen som råder. Om ni har lust kan ni delta i reningsceremonin och ta ett dopp i bassängen med det heliga vattnet. Barn ska vara minst 145 cm för att delta i själva reningsceremonin.  Observera att ni vid besök i templet måste iklä er sarong, precis som i alla andra tempel på Bali.

Efter en vacker upplevelse vid det heliga vattentemplet går resan vidare genom de fascinerande landskapen till höglandet Kintamani med en imponerande utsikt över vulkanen Batur och kratersjön. Efter en god lunch åker ni den sista biten till Lovina. Efter incheckning på hotellet tillbringar ni resten av dagen som ni vill med att koppla av vid poolen eller på stranden.

Från stranden i Lovina kan ni njuta av den vackra solnedgången i havet, och längs den 12 kilometer långa stranden ligger några små, trivsamma byar med bra restauranger. Området andas lugn och ro och det finns fina möjligheter att snorkla och dyka både vid revet utanför Kalibukbuk och i synnerhet vid ön Menjangan.

Den effektiva körtiden för dagen är cirka 3,5 timmar.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 7: Morgon med vilda delfiner i Lovina

Under de tidiga morgontimmarna väntar ett oförglömligt äventyr med vilda delfiner. Guiden hämtar er vid 7-tiden och följer er en bit längre bort på stranden, där ni åker ut på buktens lugna vatten i en lokal fiskebåt.

Delfinerna är normalt mycket aktiva under morgontimmarna när solens första strålar glimmar till i vattnet och havets blå färg tydligt träder fram, då de både letar efter föda och leker i vattnet. I Lovina-bukten finns det fem typer av delfiner och de bildar flockar på mellan tio till tolv och upp till hundra delfiner. Det är häftigt att se dem simma fram i blixtsnabb fart genom vattnet för att i nästa sekund hoppa upp och göra kullerbyttor eller skruvar i luften. Delfinerna i Lovina-bukten lever i vilda flockar och ni har 95 procents chans att se dem. Några gånger är det färre flockar och andra gånger är det många.

Tillbaka på hotellet serveras ni frukost och tillbringar därefter resten av dagen som ni vill.

Dag 8: Tillbringa dagen i Lovina som ni vill

I dag finns det inget planerat program så ni kan välja om ni vill koppla av vid poolen eller på stranden eller ge er ut på en av våra tilläggsutflykter.

Ni kan ta en tur in till Singaraja, som är områdets huvudstad och ligger 9 kilometer från hotellet. Hit kommer det inte många turister så ni kan få en fin autentisk upplevelse på gatorna, varav flera pryds av vackra trädalléer och byggnader från den nederländska kolonialtiden.

Dag 9: Lovina – Sanur

Ni kan njuta av förmiddagen i lugn och ro innan ni checkar ut från hotellet vid 12-tiden, då guiden hämtar er och ni påbörjar resan mot er solsemester i Sanur. Längs vägen passerar ni enastående landskap med ett fantastiskt sceneri vid tvillingsjöarna Tamblingan och Buyan. Sjöarna omges av tät regnskog i det frodiga och orörda balinesiska höglandet vid Munduk. Det var tidigare en enda stor sjö, men omkring år 1800 delade ett jordskred sjön i två så att de nu ligger åtskilda av en bergskam på knappt 2 kilometer. Senare på eftermiddagen, efter en körtid på 4–5 timmar, är ni framme vid hotellet i soliga Sanur och kan koppla av resten av dagen.

Sanur är en trivsam och lugn badort som ligger vid den 5 kilometer långa, gyllene sandstranden. Barnen kan leka fritt på den breda stranden och i det lugna havet, då vågorna bryts vid korallrevet längre ut. Den härliga strandpromenaden bjuder in till en lugn promenad bland de små bodarna och gröna palmerna med utsikt över de små, fint målade och färgrika fiskebåtarna. På huvudgatan finns det mängder av små butiker, kaféer och restauranger, och på de små sidogatorna kan ni uppleva det lokala livet bland balinesernas små hus och tempel.

Övernattning:
Uppgraderingsmöjligheter:
Dag 10-12: Sanur

Ni tillbringar dagarna som ni vill med att leka vid poolen och på sandstränderna, eller delta i en eller fler av våra tilläggsutflykter.

Dag 13: Hemresa

I dag är det dags att ta farväl av praktfulla Bali. Efter utcheckning på hotellet hämtas ni upp och körs till flygplatsen i Denpasar. Härifrån flyger ni mot Europa med mellanlandning(ar) på vägen.

Dag 14: Hemkomst

Ni landar i Sverige efter en härlig och spännande semester.

Kombinera med
Välj mellan möjligheterna härunder
Förlängning med solsemester på Nusa Lembongan, 3 nätter

Nusa Lembongan är en liten tropisk paradisö på endast 8 kvadratkilometer som ligger 45 minuter med båt från Bali. Här kan du varva ner och bara njuta av de fina gyllene sandstränderna, det klara havet, vajande palmer och den vilda naturen med kaktusar och klippformationer. Ön är även känd för de fina snorklings- och dykmöjligheterna. Det finns bara få bilar på den lilla ön och du tar dig enklast runt på cykel.

Huvuddelen av den nordöstra delen av ön är täckt av mangroveträd, som har en viktig funktion för ekosystemet i området och bidrar till att ge liv åt de många korallerna. Du kan ta en rofull båttur genom mangroveskogen antingen i kajak eller i en liten båt.

Många av öns invånare lever på att odla havstång. När tidvattnet drar sig tillbaka dyker tångfälten upp och du kan se bönderna samlas för att plocka tången.

Du kan förlänga solsemestern med ytterligare nätter efter dina önskemål.

Förlängning med solsemester på Gili Trawangan, 4 nätter

Om du vill avsluta resan med en vistelse på en paradisö är Gili Trawangan ett bra alternativ.

Gili Trawangan, även kallad Gili T, är den mest populära av de tre Giliöarna. Gili Trawangan har främst blivit så populär tack vare de goda möjligheterna till dykning och snorkling i havet runt ön. Här kan du uppleva både havssköldpaddor, färgglad fisk och kanske även revhaj. Ön är även känd för sina härliga stränder som bjuder in till ren avkoppling. Lägg dig på en solstol och sug åt dig av solens varma strålar eller njut av en drink i en av de många sittsäckarna i skuggan av en kokospalm.

På dagen råder här en avslappnad atmosfär, och på kvällen är det fullt av liv och glad stämning på de många små restaurangerna och barerna. På öns västra sida kan du njuta av den vackra solnedgången över Bali och om du har tur och vädret är klart kan du se ända till vulkanen Agungberget på Bali. Det är en upplevelse du aldrig kommer att glömma! Här finns inga asfalterade vägar och bilar utan istället cyklar och hästvagnar.

Gili Trawangan har med andra ord allt du behöver för en avkopplande solsemester.

Observera att du på den här förlängda resan tillbringar tre nätter på Gili Trawangan och en natt i Sanur.

Storstadsförlängning i Singapore, 3 nätter

Förläng resan med en spännande storstadssemester i Singapore och fall pladask för Österns toppmoderna metropol.

Den lilla ö-staten är endast 721,5 kvadratkilometer  stor, vilket gör den till Sydostasiens minsta land. Men vad det lilla välutvecklade landet saknar i storlek kompenserar det med upplevelser.

Se fram emot att uppleva arkitektoniska Marina Bay Sands, strosa i det gröna andningshålet Gardens by the Bay, shoppa loss på Orchard Road, dricka Singapore Slings på Raffles Hotel och njuta av den fenomenala utsikten över de många futuristiska skyskraporna och hamnen från det 165 meter höga pariserhjulet Singapore Flyer.

Singapore är en smältdegel av kulturer och folk lever med respekt och förståelse för varandra med buddhistiska tempel, moskéer, kyrkor och hindutempel liggandes sida vid sida. Stadens mångfald präglar de charmiga stadsdelarna Little India och China Town, samt det arabiska och malajiska kvarteret Kampong Glam. Här kan du insupa stämningen medan du förförs av de fina, färgrika husen och doften av kryddor och jasmin.

Det mångkulturella samhället speglas även i de många utsökta matupplevelserna runt omkring i staden. Gillar du äkta gatumat kan du besöka en av de kända matmarknaderna, ett så kallat hawker center. Föredrar du exklusiva Michelin-restauranger kan du ta vägen förbi den unika matgatan Keong Saik Road och uppleva några av Singapores bästa restauranger.

Andra populära och hippa kvarter är färgrika Haji Lane i Kampong Glam och art deco-området Tiong Bahru. Båda kvarteren är kända för sina trivsamma kaféer, spännande restauranger och butiker samt elegant gatukonst.

En stor kontrast till det pulserande storstadslivet är den lilla ön Sentosa Island som bjuder på härliga sandstränder och ett otal sevärdheter och aktiviteter för hela familjen, bland annat Universal Studios och olika äventyrsparker.

Låter Singapore lockande?

Tillägg för enkelrum 7 075 kr
Unika fördelar för grupper från 6 personer – inhämta en offert idag för att se alla fördelar.
När vill du resa?
Avresedatum
Alla visade priser är per person
Resbrev
Berättelser från resenärer
Kontakta resekonsulten Mira Lindholm

Skriv till:
info@asiatours.se

Ring till:
08-124 103 68

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Varför ska man resa med Asiatours.se?
Därför väljer våra kunder oss

Vi finns alltid här för dig

 • Personlig service från reseexperter med förstahandserfarenhet
 • Engagerat bokningsteam som säkerställer en smidig resa
 • Hjälp dygnet runt på resan

100 % smidigt och bekvämt

 • Välplanerade resplaner med noggrant utvalda höjdpunkter
 • Flyg, transfer och boende ingår i alla resor
 • Olika alternativ finns tillgängliga så att du kan skräddarsy din resa
 • Boende på fantastiska platser
 • Noggrant utvalda lokala guider med omfattande kunskap och erfarenhet

Erfarenhet

 • Uppskattas av tusentals nöjda kunder sedan 2006
 • Alla resor testas och kvalitetssäkras av vårt eget team
 • Långvarigt samarbete med ett stort nätverk av partner i Asien

Mest värde för pengarna & heltäckande skydd

 • Vi garanterar de bästa priserna
 • Goda relationer med våra samarbetspartner säkerställer de bästa priserna och den bästa kvaliteten
 • Vi optimerar logistiken och andra processer – du betalar endast för ditt livs semester
 • Medlem av Danmarks Resegarantifond (nr.1778)
 • Medlem av Danmarks Resebyrå Förening
 • Personlig ansvarsförsäkring

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Asiatours.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.